• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Палатка Delphin YURTA NEO ClimaControl

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000357
Производител:
DELPHIN
Цена
640.00лв.
с ДДС 640.00лв.
на 12 вноски по 63.00 лв.

Описание

Ново подобрено поколение на краля след големите палатки. YURTA NEO се характеризира със своето голямо пространство, което осигурява идеалното място за почивка по време на дълги престои край водата. Можете да поставите 3 шезлонга в тази палатка без какъвто и да е проблем и ще имате достатъчно останало пространство за комфортен престой край водата.

Основата на палатката е масивна конструкция от три ребра с горни подсилващи подпори. Освен това, тя има две подпори отстрани, благодарение на които, палатката придобива още по-добра стабилност. В комбинация с качествения плат и напълно покритите ръбове, тази палатка може да се справи с всички атмосферни условия.

В предната част палатката има голямо платнище, което достига до дължина от 70 см над входа! Благодарение на платнището, обувките оставени пред палатката няма да се намокрят при дъжд, а по време на силна буря, платнището няма да позволи на дъжда да достигне до мрежите за комари на вратата. На върха има и две стойки за въдици. Вътре има и 2 куки на тавана на палатката за закачане на лампа.

В предната част, в допълнение на врата, има и още два прозореца. И двата са с мрежи за комари, с възможност за смяна с прозрачни прозорци от фолио или за покриване с плат. Прозорците от фолио са част от пакета, така че не е необходимо да купувате нищо допълнително.

Освен това, при модела YURTA NEO, ние сме помислили и за подобрената вентилация на палатката и сме добавили нашата съвременна система CLIMA CONTROL (Комфорт на климата) към нея. Системата се състои от два отвора за проветрение, разположени на срещуположни страни (над предната врата и над задния прозорец).

Благодарение на тази гениална система е възможно осигуряването на циркулацията на въздух в палатката, когато проветряването през големите прозорци е невъзможно. Със сигурност ще оцените нейните предимства, най-вече през нощта, когато системата подпомага за понижение на конденза по вътрешните стени. Освен това, цялата система може да се използва лесно от вътрешността на палатката.

Допълнителният бонус, в сравнение с предходното поколение, е подът с цип. Ципът е зашит в долната част на палатката, по целия неин вътрешен периметър, благодарение на което в палатката не може да попаднат насекоми, гризачи или вода. За по-лесното вдигане на палатката, входът е маркиран на пода.

Възможно е да закупите и покривало за палатката, което е изработено от същия материал Поставяйки го върху палатката, ще получите допълнителна затворена зона от около 40 см пред палатката, под нейния връх. Освен това, покривалото ще подобри термоизолационните характеристики на палатката. Палатката Delphin YURTA NEO предлага максималния възможен комфорт и ще удовлетвори дори и най-взискателните рибари!

Технически параметри:

 • Външен размер: 380x310x180cm
 • Височина на палатката: 180cm
 • Дължина на носа: 70cm
 • Транспортни размери на палатката 130x35x35cm
 • Тегло на палатката: 14 kg
 • Транспортни размери на покривалото: 60x20x20cm
 • Тегло на покривалото: 4,5 kg

Вижте още: