• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чанта за бъз барове и сигнализатори Delphin Area BUZZ Carpath

Модел:
420220274
Наличност:
В наличност
Цена
34.00лв.
с ДДС 34.00лв.

Описание

Риболов в градски условия или кратки пътувания, няма проблем за Area BUZZ, тази компактна чанта ще съхрани всичкото ви оборудване лесно и бързо. Тъй като е предназначена с цел от самото начало, а именно компактност и сигурност. След като я разкопчеете, ще намерите в средната част преграда за 4бр. телескопични колчета с дължина до 35см.

Има и голям джоб отгоре за по-малки компоненти. Под разпределителната преграда има място за 2бр. бъз бара и 2бр сигнализатори. Бъз баровете може да бъдат с максимален размер от 35 см и да бъдат прикрепени с помощта на велкро лепенки. Като обобщите всички тези предимства ще видите, че AREA Buzz е чантата съхранила всичко необходимо за вашия риболовен излет.

Технически параметри:

  • Размер на чантата – 37 х 25 х 7 cm
  • Вътрешен джоб – 34 х 24 cm

Delphin AREA са чанти от високо класна серия предназначена за шарански риболов в неповторим CARPATH дизайн. Безупречен шев, здрави ципове и ергономични форми, това е Delphin AREA!

Камуфлажът CARPATHе уникален и патентован дизайн, който комбинира естетиката на камуфлажа с формите на карп риболова. Този уникален и неповторим дизайн е дело на Delphin и разчупва представите на досегашното оборудване, за да ги доведе до едно ново измерение.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти