• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Класьор Delphin Area RIG Carpath

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
420220260
Производител:
DELPHIN
Цена
24.00лв.
с ДДС 24.00лв.

Описание


Delphin AREA са чанти от високо класна серия предназначена за шаранския риболов в неповторим CARPATH дизайн. Безупречен шев, здрави ципове и ергономични форми, това е Delphin AREA!

Калъфът RIG е предназначен за съхранение на шарански или друг вид куки. Калъфът има семпла, но здрава конструкция, тествана за издръжливост. Отвън калъфът е напълно подсилен и покрит със импрегниран материал. Вътре се намира пластмасов слой със втвърдена пяна. Има и 20 щифта с кръгли глави за закачане на разни неща, като те не се отпечатват върху пяната, съответно няма риск от нараняване. Комбинацията от външния материал с вътрешния PVC слой гарантира, че вашите куки ще бъдат добре съхранени на сухо място. Целия калъф е опасан с цип с метален водач, за да осигури трайността му.

Технически параметри:

Размер – 20 х 14 х 4 см

Капацитет – 20 броя куки с максимална дължина от 24.5 см

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн, който комбинира естетиката на камуфлажа с формите на шаранския риболов. Този уникален и неповторим дизайн е дело на Delphin и разчупва представите на досегашното оборудване, за да ги доведе до едно ново измерение. 

Видео

Препоръчани продукти