• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чанта за претегляне Delphin CLASSA CWS

Модел:
101003683
Наличност:
Очаква доставка
Цена
59.00лв.
с ДДС 59.00лв.
Описание

Delphin Classa CWS е практичен инструмент, подходящ за безопасно и нежно претегляне и краткотрайно съхранение на вашия улов. Както всички продукти от серията CLASSA, тази чанта за кантар е висококачествен, ефективен и достъпен продукт.

Краищата на чантата имат поплавъци, така че вашият улов остава безопасно във водата, докато подготвяте кантара или фотоапарата си например. Основната част се състои от фина мрежа, която е нежна към рибата. При вземане или манипулиране на рибата цялата вода от торбата се източва за прецизно претегляне.

Мрежата е подсилена с две черни текстилни ленти в центъра, които могат да се закачат на везната. Чантата е с текстилни дръжки от двете страни за по-добро транспортиране. Голям цип от двете страни и отгоре означава, че CWS може да се разкопчае почти напълно, за да се справи по-добре с улова ви.

Тази чанта също има 3 м дълго въже с резба в края, за да държи съдържанието безопасно на брега. Въжето се поставя в малък джоб отстрани на чантата. Освен това има катарама от едната страна, за да държите циповете затворени, така че уловът ви да не избяга.


Техническа информация:

Размери 100х50х8см

Транспортни размери: 100х12х12 см

Тегло: 850 гр

Видео


Препоръчани продукти