• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Спининг чанта Delphin ATAK! Swift

Модел:
101000451
Наличност:
В наличност
Цена
82.00лв.
с ДДС 82.00лв.

Описание

Crossbody Delphin ATAK! Swift е идеална чанта с компактен размер, проектирана за спининг ентусиастите. Нейното голямо предимство е, че можете просто да я завъртите отпред и да извадите всичко необходимо при смяна на примамката. Не не необходимо да я сваляте от рамото си, като другите чанти.

Swift се състои от един голям джоб, съдържащ една пластмасова кутия, който се затваря с Velcro лепенка. Пластмасовата кутия се предоставя като част от чантата и е оборудвана с регулируеми вътрешни прегради. Друг, по-малък джоб с цип, е проектиран за съхранение на вашите примамки.

Той е проектиран така, че да даде възможност на рибаря да извърши бърза и удобна смяна на примамките. Този джоб може да бъде отворен само до определено положение, като от двете страни има зашит ограничителен плат. Освен това, в основата на джоба е поставен и магнит. Този интелигентен дизайн не позволява падане на компонентите.

Едната страна на джоба има слой от по-плътна профилирана EVA пяна, където можете да поставяте воблери, спинери, блесни или изкуствени примамки. От вътрешната страна има малък джоб с цип, в който можете да съхранявате воблери, бързосменни воблери, куки и т.н. Най-малкият джоб в предната страна е проектиран за съхранение на риболовни принадлежности, като куки и друго оборудване.

Задната част е с подплата в оранжев цвят, която съответства на цвета на циповете. Презрамката е в черен цвят и е оборудвана с оранжева пластмасова скоба.

Тази чанта за през гърдите е оборудвана с качествени оранжеви ципове. Механизмите на циповете са оборудвани с пластмасови фиксатори, с по-широко оранжево шнурче, което улеснява тяхното отваряне. Приложените оранжеви елементи правят чантата видима, дори и в тъмното, така че да не можете да я загубите. Чантата е изработена от лека, но устойчива черна материя.

Благодарение на своя дизайн и високо качество на детайлите, нашата чанта за през гърдите е готова за АТАКА! Swift получи голямата награда на изложението “За риболова” 2020 г., в категорията: Спининг риболов:

Опции за смяна на кутията: TBX One 275 - 1P Clip WP, TBX One 275 - 3P Clip WP, TBX One 275 - 5P Clip, TBX One 276 - 16P Clip, TBX One 273 - 5P Clip

Технически параметри:

  • Размер на чантата: 25х35х13см
  • Размер на предния джоб: 25x29см
  • Размер на страничните джобове: 14x20см
  • Размер на кутията: 27x 18 x 4см

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти