• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чанта Delphin Area CARRY Carpath 3XL

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000570
Производител:
DELPHIN
Цена
134.00лв.
с ДДС 134.00лв.
на 12 вноски по 13.19 лв.

Описание

Delphin Area CARRY Carpath 3XL е практична чанта за съхранение на риболовно оборудване и принадлежности. Тя е проектирана да бъде практична, здрава и устойчива на лоши атмосферни условия. Чантата е с 6-милиметрова подплата по нейните страници за максимална защита на вашето оборудване. Вътре, има демонтируема и регулируема подплатена централна преграда, която ви позволява да организирате отделенията чрез Velcro. Цялата чанта е изключително компактна и стабилна, дори когато е напълно празна. Освен това, тази подплата прави чантата изключително стабилна и запазва нейната форма. Цялата долна част е на чантата обшита, до височина от 5 см, с подсилен, водоустойчив слой, което ви позволява да я поставите на мокра повърхност. Това прави долната част още по стабилна.

Освен това, тя е оборудвана с 3 външни джоба с цип за съхранение на допълнителни риболовни принадлежности. Вътре ще намерите още един голям джоб с мрежа. Самата вътрешна част е проектирана за лесното съхранение на други чанти от серията AREA. Изключително меката подложка на лентата за носене през рамо или практичните дръжки, добавят максимален комфорт докато носите чантата.

Чантата е оборудвана с качествени ципове. Машинките на циповете са оборудвани с пластмасови въженца, което ги прави лесни за отваряне. Чантата е с нашата уникална кафява камуфлажна шарка CARPATH, състояща се от силуети на шарани.


Технически параметри:

Размер на чантата: 80x40x44см

Вътрешна големина на чантата: 70x31x34см

Размер на предния джоб: 65х25х5см

Размер на страничните джобове: 35х25х5см

Вътрешен  джоб: 70x29см

Вместимост: 140л


Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн на шарка, който комбинира камуфлажни елементи със силуети на шарани, които, комбинирани, създават камуфлажната шарка. Този уникален и невъзпроизводим дизайн е изработен изцяло от Delphin и той разширява границите на вашето риболовно оборудване до напълно нови измерения.

Видео

Препоръчани продукти