• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Спининг чанта Delphin ATAK! CarryAll Multi

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000337
Производител:
DELPHIN
Цена
175.00лв.
с ДДС 175.00лв.
на 12 вноски по 17.23 лв.

Описание

Delphin ATAK! CarryAll Multi е чанта, проектирана за ентусиастите на спининг риболова, предлагаща много практични решения в един пакет. Тя е оборудвана с два странични джоба. От лявата страна, чантата е оборудвана с джоб за слънчеви очила, а от дясната страна, ще откриете стойка за клещи.

В предната част ще намерите малка демонтируема чанта, която може да се отдели лесно и да се носи отделно. Демонтируемата чанта има една пластмасова кутия, която е с регулируеми вътрешни отделения. Вътре ще намерите малък джоб, изработен от прозрачен материал с цип.

Основното отделение за съхранение предоставя 4 големи пластмасови кутии с регулируеми вътрешни отделения.

Тя е проектирана с акцент върху практичността, дълготрайността и устойчивостта. Чантата е с дебела подплата за максимална защита на вашето оборудване.

Цялата долна част е на чантата обшита, до височина от 5 см, с подсилен, водоустойчив слой, което ви позволява да я поставите на мокра повърхност. Освен това, тази подплата прави чантата изключително стабилна и запазва нейната форма.

Чантата има качествени оранжеви ципове. Механизмите на циповете са оборудвани с пластмасови фиксатори, оборудвани оборудвани с по-широко оранжево шнурче. Това е доста удобно и ви позволява да отваряте циповете лесно. Приложените оранжеви елементи правят чантата видима, дори и в тъмното, така че да не можете да я загубите. Чантата е изработена от лека, но устойчива черна материя. Сивата лента за носене през рамо или практическите дръжки, и двата варианта предоставят комфорт при носенето на чантата.

Тази чанта е допълнена от нашия уникален сив ATAK! камуфлаж, състоящ се от силуети на риби-хищници.

Технически параметри:

 • Размер на чантата: 60х31х27см
 • Вътрешна големина на чантата: 38x22x25cm
 • Размер на предния джоб: 18x18x6см
 • Размер на страничните джобове: 20x18x8см
 • Размер на кутията: 35.5x22x4.7см
 • Брой отделения: 4-24
 • Опции за резервна кутия: TBX One 360 - 1P Clip WP, TBX One 360 - 4P Clip WP, TBX One 350 - 5P Clip, TBX One 350 - 8P Clip

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти