• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Спининг чанта Delphin ATAK! CarryAll Space

Модел:
101000644
Наличност:
Очаква доставка
Цена
172.00лв.
с ДДС 172.00лв.
на 12 вноски по 16.93 лв.

12 x 16.74 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Delphin ATAK! CarryAll Space е проектирана за феновете на спининг риболова. Чантата има отделно отделение за 4 броя пластмасови кутии в комбинация с класическо пространство за съхранение. Горното отделение за съхранение е проектирано да събере всичко, от което се нуждаете, когато отивате на спининг риболов. Долната част е с интелигентен дизайн от твърди прегради, които разделят 4-те пластмасови кутии. По този начин можете лесно да поставяте или вадите пластмасовите кутии. Тези пластмасови кутии се предоставят като част от чантата и са оборудвани с регулируеми вътрешни прегради.

Тя е проектирана с акцент върху практичността, дълготрайността и устойчивостта. Чантата е с дебела подплата за максимална защита на вашето оборудване. Цялата долна част е на чантата обшита, до височина от 5 см, с подсилен, водоустойчив слой, което ви позволява да я поставите на мокра повърхност. Освен това, тази подплата прави чантата изключително стабилна и запазва нейната форма.

Чантата има качествени оранжеви ципове. Механизмите на циповете са оборудвани с пластмасови фиксатори, с по-широко оранжево шнурче. Това е доста удобно и ви позволява да отваряте циповете лесно. Приложените оранжеви елементи правят чантата видима, дори и в тъмното, така че да не можете да я загубите. Чантата е изработена от лека, но устойчива черна материя и е със сива презрамка за носене през рамо..

Тази чанта е допълнена от нашия уникален сив ATAK! камуфлаж, състоящ се от силуети на риби-хищници.

Технически параметри:

Размер на чантата: 53х30х35см

Вътрешна големина на чантата: 40x24x13см

Размер на страничния джоб: 18x18x6см

Размер на кутията: 35.5 x 22 x 4.7cm

Брой отделения: 4-24

Опции за резервна кутия: TBX One 360 - 1P Clip WP, TBX One 360 - 4P Clip WP, TBX One 350 - 5P Clip, TBX One 350 - 8P Clip

Видео

Препоръчани продукти