• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Спининг чанта Delphin ATAK!

Наличност:
В наличност
Модел:
101000452
Производител:
DELPHIN
Цена
72.50лв.
с ДДС 72.50лв.

Описание

Delphin ATAK! Quick е чанта, оборудвана с лента за носене през рамо и е проектирана за кратки турове, свързани със спинининг риболов, при който можете да вземете най-добрите си примамки и най-необходимите риболовни принадлежности.

Ние сме проектирали чантата така, че да осигурява бърз достъп до мястото за съхранение. От сега насетне, чантата може да стои на вашето рамо и нейният капак да се отваря в посока, противоположна на вас.

Основното пространство за съхранение има практически разделител, който се фиксира с Velcro лепенка и може да се фиксира според вашите нужди. От двете страни, има джобове от мрежа,в които можете да съхранявате малки предмети. В задната част ще откриете един джоб с Velcro лепенка, в който е разположена пластмасова кутия с регулируеми отделения.

Тя се предоставя като част от чантата. Освен това, чантата има и един джоб с цип, който е идеалното място за съхранение на риболовния билет или той може да се използва за аксесоари.

Чантата е проектирана, като са взети предвид най-вече нейната дълготрайност и устойчивост. Чантата е с 6-милиметрова подплата за максимална защита на вашето оборудване. Освен това, тази подплата прави чантата изключително стабилна и запазва нейната форма.

Цялата долна част е на чантата обшита, до височина от 5 см, с подсилен, водоустойчив слой, което ви позволява да я поставите на мокра повърхност. Освен това, тази подплата прави чантата изключително стабилна и запазва нейната форма.

Чантата има качествени оранжеви ципове. Механизмите на циповете са оборудвани с пластмасови фиксатори, оборудвани оборудвани с по-широко оранжево шнурче. Това е доста удобно и ви позволява да отваряте циповете лесно.

Приложените оранжеви елементи правят чантата видима, дори и в тъмното, така че да не можете да я загубите. Чантата е изработена от лека, но устойчива черна материя и е със сива презрамка за носене през рамо..

Тази чанта е допълнена от нашия уникален сив ATAK! камуфлаж, състоящ се от силуети на риби-хищници.

Технически параметри:

 • Размер на чантата: 31х23х22см
 • Вътрешна големина на чантата: 28x20x19cm
 • Размер на предния джоб: 29x21см
 • Размер на кутията: 27 х 18 х 4см
 • Брой отделения: 6-18
 • Опции за резервна кутия: TBX One 275 - 1P Clip WP, TBX One 275 - 3P Clip WP, TBX One 275 - 5P Clip, TBX One 276 - 16P Clip, TBX One 273 - 5P Clip

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти