• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Карп дюшек Delphin C-MAT 130X70

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
955001010
Производител:
DELPHIN
Цена
34.00лв.
с ДДС 34.00лв.

Описание

C-MAT, произведена от Delphin е създадена за всички онези, чиято цел е да осигурят безопасно и защитено място за улова си. Тази устойчива подложка е произведена от пяна с дебелина 20 мм, която е облицована с непромокаем плат. Облицовката разделя подложката на три части, благодарение на което тя се сгъва лесно.

Опаковането и транспортирането й се случва в рамките на няколко секунди благодарение на обезопасяващите гумени колани, зашити в облицовката. И от двете й страни има скоба, която е подходяща за осигуряване на подложката в земята. Произвежда се в два размера: 90 на 50 см и 130 на 70 см. След сгъване размерите са както следва: 50 х 30 см и 70 х 43 см.

Защо ви нужен качествен шаранджийски дюшек?

Наличието на добър карп дюшек ви осигурява удобство и се грижи за безопасността на уловения трофей, докато боравите с него. Той е важна част от екипировката, служейки за защита рибата от нараняване на брега. Delphin C-MAT е повече от добра подложка. Тя е с отлични размери 130 х 70см, но достига компактна форма след сгъване.

Благодарение на мекия материал, от който са направени дюшеците, ще бъдат изключени всякакви наранявания на рибите. След като извадите шарана от водата, трябва незабавно да го поставите на постелката и след това можете да извадите куката и да обработите раната. Подложка е необходима за шарани от всякакъв калибър, както трофейни, така и всички останали, ако планирате да ги пуснете обратно във водата след фотосесията.

Произвеждат се голям брой различни постелки – карп-мат. Има големи, мултикомпонентни модели, както и съвсем прости и евтини приспособления. Предимствата на евтините и прости покрития се заключват в това, че се сгъват със завидна лекота и не заемат много място по време на транспортиране. С тяхна помощ можете лесно да претеглите рибата преди да я върнете отново във водата.

Доколко важни са дизайнът и материалът?

Знаем, че семплите и непретенциозни продукти са почти винаги по-евтини, но дали са еднакво удобни, както малко по-скъпите и качествени модели? В случая с Delphin C-MAT е постигната съвършената симбиоза от функционалност, удобство на използване и достъпна цена. Дизайнът гарантира комфорт както при използване, така и при транспортиране. Допълнителната екипировка не бива да затруднява твърде много рибаря.

Материалите, използвани за изработка на дюшека, са с най-високо качество. Основата е от висококачествена пяна с плътност от 20мм. Дори най-ожесточената борба на рибата няма да причини нейното нараняване. За бърза и прецизна обработка на трофея е важно риболовецът да се радва на същото удобство. Можете спокойно да коленичите върху дюшека, без да си наранявате колената.

Моделът е облечен в специална непромокаема материя, която се почиства лесно и не поема миризмата на рибата.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти