• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Несесер за документи Delphin Carpath ID

Модел:
101000412
Наличност:
В наличност
Цена
16.00лв.
с ДДС 16.00лв.

Описание

Delphin AREA ID е удобен несесер, в който можете да съхранявате всички свои документи. От сега нататък, всички ваши документи ще бъдат подредени идеално и ще бъдат на едно място. Вътре, несесерът е оборудван с място за закрепване на химикал, от едната страна има джоб с мрежа (13 х 10 см), където, например, можете да поставите брошурата с риболовните регламенти.

От другата страна ще намерите 4 малки джоба, проектирани за кредитни карти, лични карти, шофьорска книжка или риболовен билет. Зад тези джобове има един голям джоб, в който можете да поставите риболовните си разрешителни.

Несесерът е оборудван с висококачествен цип в кафяв цвят. Механизмът на ципа завършва с пластмасов елемент. Това е доста удобно и ви позволява да отваряте циповете лесно. Елементите съответстват на цялостния дизайн. Този несесер е допълнен от нашия уникален дизайн на CARPATH кафяв камуфлаж, състоящ се от силуети на шарани.

Технически параметри:

  • Размери: 20см х 15см х 3см

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн на шарка, който комбинира камуфлажни елементи със силуети на шарани, които, комбинирани, създават камуфлажната шарка. Този уникален и невъзпроизводим дизайн е изработен изцяло от Delphin и той разширява границите на вашето риболовно оборудване до напълно нови измерения.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти