• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Спининг класьор Delphin ATAK! Spun

Наличност:
В наличност
Модел:
101000885
Производител:
DELPHIN
Цена
24.00лв.
с ДДС 24.00лв.

Описание

Delphin ATAK! Spun е проектиран за съхранение на различни изкуствени малки примамки за спининг. Вътре ще откриете по-дебел слой от профилирана EVA пяна, където можете да подредите примамките си, така че те да са ви удобни, в случай на честа смяна на примамките. И двете страни, които са изработени от профилирана EVA пяна са разделени от пластмасова преграда, която предпазва примамките от повреда.

Този несесер е подходящ за съхранение на различни блесни, спинери, малки воблери и други малки типове примамки. Несесерът ще бъде любим аксесоар не само на феновете на спорния риболов, но и за други рибари, които обичат да сменят често своите примамки.

Несесерът е оборудван с висококачествен цип в оранжев цвят. Механизмът на ципа е оборудван с пластмасов фиксатор, с по-широко оранжево шнурче. Това е доста удобно и ви позволява да отваряте циповете лесно. Елементите в оранжев цвят правят този несесер по-лесно видим в тъмното. Този несесер е допълнен от нашия уникален сив ATAK! камуфлаж, състоящ се от силуети на риби-хищници.

Технически параметри:

  • Размери: 20см х 15см х 4,5см

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти