• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Класьор Delphin RigLUX SPACE C2G

Модел:
101002371
Наличност:
В наличност
Цена
45.00лв.
с ДДС 45.00лв.

Описание

Delphin SPACE е изключителна серия чанти и раници от Delphin. Има висококачествена изработка, здрави ципове и уникален дизайн с C2G камуфлаж.

Луксозен класьор за шаранджийски монтажи, подходящ и за най-взискателните риболовци. Твърдата външна част предпазва вашите монтажи, а дръжката от горната страна предлага комфорт по време на транспортиране. Този калъф се предлага с цип с пластмасова дръжка.

Вътре калъфът е разделен на три части: лявата е от дунапрен (26x10x1 см) и има 10 жълти щифта за съхранение на вашите монтажи, дясната има три отделни кутии за вашите шаранджийски принадлежности (10x7x2,5 см) и третият е разделител в средата с джоб с цип. Тук можете да съхранявате ножици или други малки предмети.

Техническа информация:

Размери на класьора: 30х13х8см

Капацитет на класьора: 10 броя монтажи, всеки максимум 23 cm

 

Стилен патентован камуфлаж от Delphin, наречен C2G, има повече в името си, отколкото изглежда на пръв поглед. Това означава „Второ поколение Carpath“, но също и „Carpath to Green“, което означава нашия камуфлаж Carpath в зелен цвят. Може да изглежда, че има само три различни нюанса на зеленото, но когато се вгледате по-отблизо, можете да идентифицирате силуети на шаран, компоненти на шаранджийски монтаж и лога на Delphin. С C2G вашите риболовни принадлежности ще имат наистина оригинален стил.Видео

Препоръчани продукти