• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

ПОКРИВАЛО за палатка Delphin YURTA NEO ClimaControl

Модел:
101000677
Наличност:
В наличност
Цена
315.00лв. 252.00лв.
с ДДС 252.00лв.

Спестявате 63.00лв.

на 12 вноски по 24.81 лв.

12 x 24.53 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Ново подобрено поколение на краля след големите палатки. YURTA NEO се характеризира със своето голямо пространство, което осигурява идеалното място за почивка по време на дълги престои край водата. Можете да поставите 3 шезлонга в тази палатка без какъвто и да е проблем и ще имате достатъчно останало пространство за комфортен престой край водата.

Основата на палатката е масивна конструкция от три ребра с горни подсилващи подпори. Освен това, тя има две подпори отстрани, благодарение на които, палатката придобива още по-добра стабилност. В комбинация с качествения плат и напълно покритите ръбове, тази палатка може да се справи с всички атмосферни условия.

В предната част палатката има голямо платнище, което достига до дължина от 70 см над входа! Благодарение на платнището, обувките оставени пред палатката няма да се намокрят при дъжд, а по време на силна буря, платнището няма да позволи на дъжда да достигне до мрежите за комари на вратата. На върха има и две стойки за въдици. Вътре има и 2 куки на тавана на палатката за закачане на лампа.

В предната част, в допълнение на врата, има и още два прозореца. И двата са с мрежи за комари, с възможност за смяна с прозрачни прозорци от фолио или за покриване с плат. Прозорците от фолио са част от пакета, така че не е необходимо да купувате нищо допълнително.

Освен това, при модела YURTA NEO, ние сме помислили и за подобрената вентилация на палатката и сме добавили нашата съвременна система CLIMA CONTROL (Комфорт на климата) към нея. Системата се състои от два отвора за проветрение, разположени на срещуположни страни (над предната врата и над задния прозорец).

Благодарение на тази гениална система е възможно осигуряването на циркулацията на въздух в палатката, когато проветряването през големите прозорци е невъзможно. Със сигурност ще оцените нейните предимства, най-вече през нощта, когато системата подпомага за понижение на конденза по вътрешните стени. Освен това, цялата система може да се използва лесно от вътрешността на палатката.

Допълнителният бонус, в сравнение с предходното поколение, е подът с цип. Ципът е зашит в долната част на палатката, по целия неин вътрешен периметър, благодарение на което в палатката не може да попаднат насекоми, гризачи или вода. За по-лесното вдигане на палатката, входът е маркиран на пода.

Възможно е да закупите и покривало за палатката, което е изработено от същия материал Поставяйки го върху палатката, ще получите допълнителна затворена зона от около 40 см пред палатката, под нейния връх. Освен това, покривалото ще подобри термоизолационните характеристики на палатката. Палатката Delphin YURTA NEO предлага максималния възможен комфорт и ще удовлетвори дори и най-взискателните рибари!

Технически параметри:

 • Външен размер: 380x310x180cm
 • Височина на палатката: 180cm
 • Дължина на носа: 70cm
 • Транспортни размери на палатката 130x35x35cm
 • Тегло на палатката: 14 kg
 • Транспортни размери на покривалото: 60x20x20cm
 • Тегло на покривалото: 4,5 kg

Шаранджийската палатка DELPHIN Yurta NEO е усъвършенстваният наследник на оригиналния прототип със същото име. Тя придоби широка популярност сред любителите на риболова, което ни стимулира да създадем неин подобрен вариант, който да предложи още повече комфорт по време на риболовните ви експедиции.

Ключови промени в дизайна на модела

Новата версия на уникалната шаранджийска палатка Юрта Нео предлага абсолютно същите размери като тези на своя предшественик (305x385x175cm), както и някои съществени промени в оригиналния дизайн. Кафявата тъкан, изграждаща бивака е заменена с материя в тъмно зелен цвят, която е с до 15% по-ниско ниво на светлопропускливост.

Подът е вече обхванат с цип по целия периметър на палатката. Това гарантира, че гризачи, насекоми и влечуги няма да могат да влизат в бивака, както и, че е осигурена надеждна бариера срещу стичащата се вода при обилни дъждове. Ципът е защитен от намокряне посредством лента, която го покрива.

ClimaControl – важен принос за постоянния обмен на въздух в затвореното пространство

Новата версия на палатката DELPHIN Yurta е модифицирана с уникалната вентилационна система ClimaControl. Благодарение на нея влагата във вътрешността ще бъде своевременно извеждана, така че да се избегне образуването на конденз по стените на платнището. Системата на Delphin Yurta NEO Climacontrol допринася за обмена на въздух и подобрява условията на живот във вътрешността.

В комбинация с качествената материя и изцяло залепените шевове, бивакът се явява напълно защитена среда за рибарите не само срещу неблагоприятните метеорологични условия, но и срещу всички негативни фактори на дивата природа. Тръгвайки на риболов за няколко дни, обезателно вземете със себе си това сигурно убежище.

Защо палатката е важен детайл от риболовното ви оборудване?

При риболова, особено когато става въпрос за риболов на шаран, няма незначителни дреболии. Тук всичко играе важна роля – куката, стръвта, която да примами рибата, настроението и особено палатката. Тя трябва да е с високо качество, идеален размер и подходяща за дълго пребиваване в лоши атмосферни условия.

Ловът на шарани е процес, изискващ дълга подготовка, а след това още толкова дълго изчакване рибата да започне да кълве. За да бъде риболовът успешен, процесът не бива да се пришпорва. Важно е да си осигурите възможност да стоите край водоема толкова, колкото е необходимо. Тоест, да има къде да се скриете на сухо, ако завали дъжд и къде да нощувате, когато планирате да ловите на следващия ден.

Чакането ще бъде дълго, затова е важно да си осигурите максимален комфорт. Такава работа могат да ви свършат само специалните шаранджийски палатки. Стандартните туристически модели са твърде малки, по-слабо укрепени и с почти винаги липсваща вентилация. За разлика от Юрта Нео, те не ви позволяват да стоите изправени в цял ръст и да поставите цели 3 шезлонга, на които да си почивате или подготвяте монтажите.

Безупречните палатки за риболов на словашката марка са проектирани и произведени съобразно условията, в които ще бъдат използвани. Те са достатъчно просторни, осигуряващи подслон на трима и дори повече човека. Структурата на платнището, както и неговият цвят предпазват от дъжд, вятър, студ, ярко слънце и комари, които никога не липсват край водоемите.

На какви изисквания отговаря Юрта Нео Делфин?

Платките, предназначени за запалените шаранджии, каквато е DELPHIN Yurta NEO Clima Control, отговарят на специфични изисквания. На първо място е теглото, спрямо големината на бивака. Нашият уникален подобрен модел е с тегло 14 кг и тегло на покривалото 4.5 кг. Него можете да закупите допълнително и да го вземате със себе си само при необходимост.

Шаранджийските риболовни палатки на словашкия бранд се отличават с ниско тегло, простота и лекота на монтаж и демонтаж, както и с отличната си вентилация. Цветът на бивака не бива да се отличава от околната среда – условие, изпълнено на 100% от този продукт. Наличието на мрежа против комари и плътно затваряне на прозорците при ниски температури е условие, на което изделието, представено тук отговаря напълно.a

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти