• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Карп дюшек Delphin CarpPool

Наличност:
В наличност
Модел:
101000569
Производител:
DELPHIN
Цена
200.00лв.
с ДДС 200.00лв.
на 12 вноски по 19.69 лв.

Описание

Delphin CarpPool е премиум вана за освобождаване на вашия трофеен шаран от куката , предлаган в зелен цвят. Тя се предлага с някои много практични и иновативни решения. Тя се характеризира с високо качество на материали и изработка. Ваната включва и удобна чанта, подходяща за транспорт.

Освен това, нейните страници са подплатени с по-дебела и твърда пяна и дюшекът в дъното е по-дебел, което осигурява защитата дори и на най-тежките шарани. Горната част е проектирана да подсигури улова, в случай, че рибата се опита да изскочи, като е осигурен голям визьор, изработен от гумена мрежа, прикрепена на няколко места с Velcro лепенки.

На дъното има подсилена гумена мрежа, която позволява по-бързото източване на водата. Демонтируемият дюшек е прикрепен към дъното на ваната чрез Velcro лепенки, което е доста удобно, когато дюшекът бъде оставен да съхне. Освен това, от двете страни ще откриете ципове, подсилени чрез Velcro лепенки. Те са много удобни, когато трябва да пуснете шарана обратно във водата.

Зашитите найлонови дръжки са проектирани така, че да създаде X-образна форма в дъното и по този начин да осигурят по-голяма упора, когато носите тежки шарани.

Delphin CarpPool е вана с дюшек, която е безкомпромисна, като улеснява рибаря при обработката и освобождаването дори и на най-големите шарани.

Технически параметри:

  • Размери: 110x60x25cm
  • Дебелина на стената: 3см
  • Дебелина на дъното: 3см
  • Транспортни размери: 70x30x30см

Вижте още: