• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Карп дюшек Delphin CarpPool

Модел:
101000569
Наличност:
В наличност
Цена
200.00лв.
с ДДС 200.00лв.
на 12 вноски по 19.69 лв.

12 x 19.47 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Delphin CarpPool е премиум вана за освобождаване на вашия трофеен шаран от куката , предлаган в зелен цвят. Тя се предлага с някои много практични и иновативни решения. Тя се характеризира с високо качество на материали и изработка. Ваната включва и удобна чанта, подходяща за транспорт.

Освен това, нейните страници са подплатени с по-дебела и твърда пяна и дюшекът в дъното е по-дебел, което осигурява защитата дори и на най-тежките шарани. Горната част е проектирана да подсигури улова, в случай, че рибата се опита да изскочи, като е осигурен голям визьор, изработен от гумена мрежа, прикрепена на няколко места с Velcro лепенки.

На дъното има подсилена гумена мрежа, която позволява по-бързото източване на водата. Демонтируемият дюшек е прикрепен към дъното на ваната чрез Velcro лепенки, което е доста удобно, когато дюшекът бъде оставен да съхне. Освен това, от двете страни ще откриете ципове, подсилени чрез Velcro лепенки. Те са много удобни, когато трябва да пуснете шарана обратно във водата.

Зашитите найлонови дръжки са проектирани така, че да създаде X-образна форма в дъното и по този начин да осигурят по-голяма упора, когато носите тежки шарани.

Delphin CarpPool е вана с дюшек, която е безкомпромисна, като улеснява рибаря при обработката и освобождаването дори и на най-големите шарани.

Технически параметри:

  • Размери: 110x60x25cm
  • Дебелина на стената: 3см
  • Дебелина на дъното: 3см
  • Транспортни размери: 70x30x30см

Първокласната карп люлка Delphin CarpPool осигурява удобство за вас и максимална защита за вашите трофеи. Този дюшек – вана е проектиран специално за любителите на спортния риболов, които освобождават уловената плячка, след като я претеглят и се снимат за спомен. Размерите на леглото ви позволяват да работите удобно дори с най-големите шарани, като ги защитите от всякакво възможно нараняване.

Внимателно отношение към трофея – каква екипировка е нужна?

Шаранът не е просто риба, а цяло движение в риболова. За да го уловят, рибарите се снабдяват със специално риболовно оборудване. Колко от тях обаче предвиждат специална екипировка, с която да се погрижат за неговия комфорт? Моментът, в който трябва да извадите куката от устата на шарана, е ключов, защото точно тогава болшинството рибари осъзнават нуждата от специални приспособления.

За обезопасяване на терена, в който се извършва освобождаването на трофея, някои използват люлки, дюшеци или басейни от ранга на Delphin CarpPool. Правилно избраната постелка трябва да бъде с размери, способни да осигурят удобство на дори най-едрите екземпляри. Какъвто и вид съоръжение да използвате, то трябва да има меко дъно и меки стени, за да предпази рибата от нараняване.

В същото време, дюшекът или люлката трябва да осигуряват удобство и на самите вас. Колкото по-трудно ви е да освободите шарана от куката, толкова по-бавно ще изпълните процедурата. Това означава ненужни минути мъчение за водния обитател. Ето защо словашката марка Делфин е разработила дизайн, който е удобен както за рибата, така и за рибаря.

Особености и предимства на карп дюшека на Делфин

Вана, люлка, карп дюшек – както и да наречем това специално съоръжение, няма да бъде погрешно. Дизайнът му позволява толкова персонални модификации, че да бъде използван спрямо индивидуалните нужди на рибаря и моментните условия.  Ваната е изработена от качествени материали. Това има значение не само за срока на нейната експлоатация, но и за удобството при използване.

Стените имат пълнеж от плътна пяна, а горната част може да се посигури с покривало, което да предотврати излизането на водния обитател от мекото и комфортно легло. Капакът се закрепя посредством велкро ленти – един от най-бързите методи на затваряне. Мрежестата материя по протежение на обезопасяващия капак ви позволява да наблюдавате уловения шаран както на брега, така и в плитчините на водоема.

Първокласната carp люлка се отличава и по структурата на своето дъно. Тук имаме мек под, допълнен от гумирана мрежа. Мрежата улеснява оттичането на водата, за да ви бъде по-удобно да боравите с уплашения шаран. Осигурена е възможност за демонтаж на дъното, което улеснява почистването и изсъхването.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти