• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Джобна бутилка за алкохол Delphin CARPATH

Модел:
796100030
Наличност:
В наличност
Цена
10.00лв.
с ДДС 10.00лв.

Описание

Висококачествена джобна бутилка от неръждаема стомана с красив мотив от шаран CARPATH. Този продукт е идеален за носене на алкохол и благодарение на тънкия си дизайн се вписва идеално във вътрешния джоб на всеки рибар.

Технически параметри:

  • Обем: 210мл

Ловът на шаран е любимо занимание, въпреки, че обикновено се практикува в изключително сурови условия. Студът се усеща много по-силно край реката, затова е добре да имате винаги под ръка приятно сгряваща тялото напитка, която да ви защити от измръзване. Предлагааме ви стилна и елегантна манерка за алкохол от серията CARPATH на словашката марка Delphin.

Един превъзходен подарък за всеки запален шаранджия

Всеки запален риболовец ще оцени подаръка ви, ако той е свързан с практикуването на любимото му хоби. И понеже е сложно да избереш въдица за друг човек или пък каквото и да е риболовно оборудване, ние ви предлагаме богат избор от оригинални сувенири с изцяло функционално приложение.

Бутилката за алкохолни напитки е подарък, който със сигурност ще бъде използван, при това с оправдана гордост. Красивият дизайн си кореспондира отлично с качеството на материала. Плоските метални бутилки са любим атрибут на мъжете. Те са пригодени за използване в полеви условия и изработени така, че нищо да не може да ги повреди.

Затварянето е максимално стабилно, за да се предотврати изтичане на скъпото и изключително ценно питие. Бутилката на Делфин има допълнителна планка, която защитава капачката и я фиксира на място. Дизайнът предвижда всякакви инциденти – изпускане, изпадане от джоба, включително от голяма височина.

Тънка и удобна за носене

Елегантният дизайн на манерката CARPATH допринася не само за привлекателната ѝ визия, но и за удобното съхранение във вътрешния джоб на връхна дреха – яке, елек, риза. В същото време вместимостта е достатъчна. В тази бутилка можете да съхранявате до 210мл течности. Допълването е удобно и лесно, поради стандартната широчина на гърлото.

Превъзходната джобна бутилка за алкохол Delphin CARPATH е изработена от неръждаема стомана. Тя ще запази дълго привлекателния си вид с матирана сребриста повърхност, независимо от времето и условията, в които се използва. Емблемата в предната част следва камуфлажния мотив, с който са декорирани всички продукти от тази серия на марката.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти