• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Стойка за чадър Delphin

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
435001020
Производител:
DELPHIN
Цена
11.00лв.
с ДДС 11.00лв.

Описание

Стойката за чадъри Delphin е изработена от стомана. Благодарение на острият си спираловиден връх може много лесно да се пробие всеки терен. Пробиването е по-лесно благодарение на подвижната стоманена част, която служи като дръжка. Тази част е прикрепена към тялото на стойката с верига, така че никога да не я загубите.

Има механизъм за закрепване на чадъра и можете да го използвате и за чадъри, които имат по-малък диаметър от вътрешния диаметър на държача. Повърхността на стойката е покрита с висококачествен материал, което гарантира неговата дълготрайност и защита от надраскване и ръжда.

Технически параметри:

 • Обща височина: 38 см
 • Височина на тръбата: 30см
 • Височина на свредлото: 8 см
 • Дължината на дръжката е 18 см
 • Вътрешен диаметър на тръбата: 20 мм
 • Тегло: 0,17 кг

Забиването на чадъри в твърда, утъпкана земя е истинско предизвикателство дори за хора с огромна физическа сила. Словашката марка Delphin ви предлага универсална стойка за чадър тип свредел, която можете да забиете в дори най-твърдата глинеста почва. Предназначението ѝ е да послужи като основа на чадърите срещу дъжд и слънце, каквито често се използват по време на риболов.

Механизъм за завинтване на стойката

Базата за дълбоко вкопаване на чадъри има специфичен дизайн, който улеснява значително манипулацията. Освен че разполага със спираловиден връх тип бургия, държачът е снабден с подвижна допълнителна опора под формата на тънка пръчка. Този детайл преминава през кухото тяло на тръбата, формирайки Т-образна конструкция.

Чрез този детайл базата може съвсем лесно да се завие в твърдата земя – действие, подобно на сондирането на почвата. Методът на вклиняване на стойката в земята има и друго предимство – много по-плътно и стабилно укрепване. Можете да забиете чадъродържача на голяма дълбочина, без да прилагате значителна сила.

Подвижният механизъм е свързан към стойката посредством верига, за да не бъде изгубен по време на транспортиране и съхранение. За разлика от класическите стойки за чадъри, този уникален продукт на Делфин ви позволява да закрепите чадъра си максимално стабилно, без да хабите излишни усилия и време. Операцията може спокойни да се изпълни от един човек.

Универсално укрепване за всички туристически и плажни чадъри

По правило чадърите за къмпинг са закрепени върху тръби със стандартен диаметър. Въпреки това, на пазара се срещат и по-малки модели, при които тръбата е също с по-малък диаметър. Те също могат да се закрепят здраво и стабилно върху стойката-свредел, благодарение на специален вътрешен механизъм.

Въпросният детайл притиска плътно тръбата при навиване, като я стабилизира максимално, така че тя да бъде здраво фиксирана и да не се клати под въздействие на вятъра. Универсалната стойка за чадъри Delphin е изработена от здрав и устойчив на корозия метал. Материалът е здрав и неподатлив на надраскване, което гарантира дългосрочната му употреба.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти