• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Термо чанта с комплект за хранене Delphin Area FullCOOL + Carpath

Модел:
420230200
Наличност:
Очаква доставка
Цена
99.00лв.
с ДДС 99.00лв.
Описание

Delphin Area FullCOOL+ Carpath е термо чанта, която, освен това, е оборудвана с комплект за хранене. Чантата е проектирана за транспорт на храна, която трябва да бъде съхранявана студена възможно най-дълго време. Вътрешната част на чантата е облицована със специален термичен слой. Външните стени на чантата са тапицирани с подложка с дебелина от 8 мм, което осигурява стабилност, дори когато чантата е празна.

Този тапциращ слой действа и като допълнителна изолация и удължава времето за запазване на свежестта на храната. Термо-изолационният слой е проектиран така, че да покрива външния ръб с 1 см и е зашит под целия ръб на капака. Този интелигентен дизайн е добро решение, което удължава периода за свежо съхранение на храната.

Ако този изолационен слой не беше зашит над ръба, въздухът, който влиза през ципа, щеше да достигне до отделението за съхранение много по-бързо. Чантата е оборудвана и с два мрежести джоба, от нейните две страни, осигуряващи допълнително място за съхранение.

В предната част на чантата има голям джоб, в който се съхранява пълен набор за хранене за двама човека. Комплектът се състои от две пластмасови чинии, два ножа, две вилици, две лъжици и две малки лъжици за десерт. От сега нататък, можете да се наслаждавате на по-голям комфорт когато сте на открито с вашата съпруга или партньор рибар!

Чантата FullCool+ е с отделяща се презрамка, като има и подплатена дръжка за удобен транспорт.

Технически параметри:

  • Размер: 29см x 29см x 39см
  • Размер на джоба: 23см х 4см х 32см
  • Размер на страничната мрежа: 18см х 23см
  • Диаметър на чинията: 23см
  • Вместимост: 32.5л

Камуфлажът CARPATH е уникален и патентован дизайн, който комбинира естетиката на камуфлажа с формите на карп риболова. Този уникален и неповторим дизайн е дело на Delphin и разчупва представите на досегашното оборудване, за да ги доведе до едно ново измерение.

Видео

Препоръчани продукти