Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Шаранджийски аксесоари

PVA мрежа Delphin-7m
PVA мрежа Delphin-7m

Очаква доставка

Игла THE END GRIP LeadCore
Игла THE END GRIP LeadCore

Очаква доставка

Игла THE END GRIP Medium
Игла THE END GRIP Medium

Очаква доставка

Шаранът е мечтан трофей за всеки запален риболовец. Уловът му обаче изисква специално риболовно оборудване. След като вече сме ви снабдили с подходящите въдици, стойки, макари и влакна, идва ред да си изберете от каталога ни и нужните ви видове шаранджийски аксесоари. Продуктите на словашката марка DELPHIN ще отговорят на високите изисквания и бюджет на всеки почитател на риболова.

Аксесоарът – дребен детайл с ключово значение за добрия улов

Аксесоарите, предназначени специално за улов на шарани, са на пръв поглед незначителни, опционални детайли, без които обаче риболовът не би могъл да протече по желания от вас начин, нито пък да бъде максимално успешен. Значението на принадлежностите, представени в тази категория на специализирания ни онлайн магазин, е ключово за добрия улов и доброто настроение при преследване на рибата.

От понятието „Карпфишинг” се подразбира, че става въпрос за специален вид спортен риболов, изпълняван със специално проектирани принадлежности и оборудване. Разделът включва широк спектър от аксесоари за риболов на шаран, всеки от които има своето специфично предназначение и е представен в отделна подкатегория. Сред тях са:

 • PVA продукти
 • Приспособления за захранване
 • Маси за приготвяне на протеинови топчета
 • Стръв и монтажи

Любителите на карпфишинга ще намерят при нас отлични продукти на водещ европейски производител на достъпна цена. Богатият ни асортимент ви позволява да закупите пълния набор шаранджийски принадлежности на едно място, спестявайки не само време, нерви и усилия, но и пари. Като вносител на продуктите на словашкия бранд, ние предлагаме едни от най-ниските цени на родния пазар.

PVA риболовни приспособления - особености и приложение

Всеки опитен риболовец използва PVA за риболов - с такива приспособления е лесно да хванете дори най-трудната плячка, включително шарана. Можете да захраните езера с всякакво дъно и тип на течението, без да се страхувате, че съдържанието ще се заплете във въдицата или няма да е възможно да го хвърлите на необходимата дълбочина.

Външно този вид шаранджийски такъми не се различават от конвенционалните, но те имат една съществена разлика – разтварят се във вода и освобождават захранката, когато е необходимо. Можете да изберете от каталога ни ПВА чанта, мрежа, лента, конец. Всяко приспособление е съобразено с вида на водоема и риболовния стил, който рибарят използва.

Риболовът е страст за много хора, поради което става все по-трудно да се хване много плячка. Рибарите разчитат на различни трикове, като един от най-ефективните е използването на PVA (PolyVinyl Alcohol) - поливинил алкохол. Когато това вещество се разтвори във вода, то не вреди на водоема и неговите обитатели.

От материала се произвеждат различни такъми – торби за подреждане на захранката, конци за поставяне на стръвта и т.н. Скоростта на разтваряне зависи от температурата на водата, съдържанието на мазнини и дебелината на материала. Мрежите ви позволяват да хвърляте захранка на голямо разстояние, без да се притеснявате, че съдържанието ще се разпилее. След разтваряне на мрежата, храната ще остане на дъното, без да плува на повърхността и плаши шарана.

Кобрите, прашките и лопатките са друг вид приспособления, позволяващи ви да примамите рибата, хвърляйки захранка от брега. Продуктите на DELPHIN са топ оборудването, от което се нуждаете, защото имат нужния ергономичен дизайн и са изработени от леки, но дълготрайни материали.

От магазина ни можете само с няколко прости действия да се снабдите с нужните ви монтажни детайли и с подходящата стръв. Не бива да ви се струва каприз, да купувате подобни дреболии онлайн, защото цените ни ви позволяват да се заредите с по-големи количества от такъмите, които следва да се набавят периодиично.

Бихте могли да обедините поръчките си с други ваши съмишленици, купувайки и за тях съответните шаранджийски принадлежности. По този начин таксата за доставка ще бъде поделена и съответно минимална, но междувременно ще сте си спестили ненужното посещение до специализиран физически магазин за риболовно оборудване.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ