Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Маса за протеинови топчета

Онлайн магазин за риболовно оборудване Рибарчето ви предлага богат асортимент от шаранджийски принадлежности. От каталога ни можете да си изберете дори супер удобна и функционална маса за протеинови топчета. Масите са сред необходимите мебели при риболов на шаран, които са не просто каприз, а полезни приспособления, осигуряващи бързина, прецизност и удобство при изпълнение на монтажите и подготовката на захранката.

DELPHIN – продукти с гарантирана здравина и функционалност

Мечтата на всеки рибар е да разполага с пълния набор риболовни принадлежности, в това число и удобни мебели.Масата е ако не задължителен, то поне много необходим елемент на оборудването, осигурявайки удобство и лекота при приготвяне на захранка, куки и примамки.

Без удобна масичка за приготвяне на протеинови топчета и монтажи, рибарят ще бъде принуден да работи в неудобна поза, използвайки малкото равни повърхности около водоема, но без да има необходимата стабилност. Ако вземем за пример масата DELPHIN Works ще забележим, че тази група мебели може да осигури доста голяма работна площ.

Има ли значение размерът на шаранджийската маса? Според всички специалисти, отговорът е – Да! Пластмасовата маса Works е с размер на работната площ 60 х 30см, като тя е разделена на няколко работни зони, отделени с прегради. По време на фидерен риболов, можете да поставите в различните отделения няколко типа примамки, стръв или фидери, без риск те да се смесят.

Краката на това съвършено изделие са с телескопично регулираща се височина, благодарение на което височината на масата може да се променя в диапазон от 24 до 34 см. Тази опция е изключително полезна, не само защото всеки човек е с различен ръст и удобната височина е различна за всеки, но и защото има значение дали приготвяте захранката прави или седнали на стол.

И понеже край реки и други водоеми е особено трудно да се осигури стабилно закрепяне на мебелите, монтажната маса на DELPHIN е оборудвана със специална фиксираща система, позволяваща блокиране на краката, за да се избегне падане както на масичката, така и на предметите, поставени върху нея. Моделът се предлага в комплект с удобна чанта за пренасяне.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ