Филтър
  • Цена
    лв. - лв.

Монтажи

Игла THE END GRIP Medium
Игла THE END GRIP Medium

Очаква доставка

Олово  TEAR
Олово TEAR

2.20лв.

Разпродаден

Олово inline
Олово inline

2.00лв.

Разпродаден

В шаранджийския риболов се използват голяма група приспособления, обединени под общото наименование – Монтажи. Именно на готовите монтажни елементи е посветена настоящата категория на онлайн магазин Рибарчето. От тук по удобен начин и на много изгодна цена, можете да се снабдите с бърза връзка с антиусукващо устройство, вирбел, вързани куки, игли, бургии и много други първокласни приспособления на водещи производители.

Доколко са важни?

Риболовът с фидер въдица предполага окачване на кукичката на резервоара със захранката. Монтажите са прости приспособления, които активират кълването, в резултат на което се постига положителен ефект върху улова. Монтажите за лов на карас, шаран, толстолоб и други миролюбиви риби, са предназначени за монтиране на специални принадлежности на въдиците, били те фидер или шаранджийски.

Монтажните детайли значително опростяват шаранджийския риболов, а конструкцията им е проектирана по такъв начин, че да не пречат на процеса по предаване на кълването. В някои случаи устройството се инсталира по-близо до куката, вследствие на което се получава самоподсечка на рибата.

Готовите монтажи, предлагани в нашия онлайн магазин са предназначени да пестят голяма част от времето, нужно за подготовка на риболовното оборудване. Нерядко, наличието на правилния детайл е гаранция за улов на забележителен трофей, а в същото време нашите качествени продукти са съвсем евтини, така че лишаването от тях не е оправдано.

На съвременния пазар на риболовни принадлежности се предлага широка гама от различни устройства за повеждане на рибата. Сред това разнообразие от продукти е доста трудно да се избере този, който ще осигури най-добра ловимост, затова препоръчваме изборът на монтаж да се базира на препоръките на опитен специалист.

Продуктите, които предлагаме отговарят напълно на ключовите характеристики, които рибарите очакват да открият, а именно: да имат повишена трайност, да не променят или намаляват качеството на куката, а свързващите елементи да са здрави и максимално незабележими. От нас можете да закупите пълният асортимент от монтажи с първокласно качество на много изгодна цена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ