Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Монтажи

Игла THE END GRIP LeadCore
Игла THE END GRIP LeadCore

Очаква доставка

Игла THE END GRIP Medium
Игла THE END GRIP Medium

Очаква доставка

Олово TEAR
Олово TEAR

2.20лв.

Очаква доставка

Олово inline
Олово inline

2.00лв.

Очаква доставка

В шаранджийския риболов се използват голяма група приспособления, обединени под общото наименование – Монтажи. Именно на готовите монтажни елементи е посветена настоящата категория на онлайн магазин Рибарчето. От тук по удобен начин и на много изгодна цена, можете да се снабдите с бърза връзка с антиусукващо устройство, вирбел, вързани куки, игли, бургии и много други първокласни приспособления на водещи производители.

Доколко са важни?

Риболовът с фидер въдица предполага окачване на кукичката на резервоара със захранката. Монтажите са прости приспособления, които активират кълването, в резултат на което се постига положителен ефект върху улова. Монтажите за лов на карас, шаран, толстолоб и други миролюбиви риби, са предназначени за монтиране на специални принадлежности на въдиците, били те фидер или шаранджийски.

Монтажните детайли значително опростяват шаранджийския риболов, а конструкцията им е проектирана по такъв начин, че да не пречат на процеса по предаване на кълването. В някои случаи устройството се инсталира по-близо до куката, вследствие на което се получава самоподсечка на рибата.

Готовите монтажи, предлагани в нашия онлайн магазин са предназначени да пестят голяма част от времето, нужно за подготовка на риболовното оборудване. Нерядко, наличието на правилния детайл е гаранция за улов на забележителен трофей, а в същото време нашите качествени продукти са съвсем евтини, така че лишаването от тях не е оправдано.

На съвременния пазар на риболовни принадлежности се предлага широка гама от различни устройства за повеждане на рибата. Сред това разнообразие от продукти е доста трудно да се избере този, който ще осигури най-добра ловимост, затова препоръчваме изборът на монтаж да се базира на препоръките на опитен специалист.

Продуктите, които предлагаме отговарят напълно на ключовите характеристики, които рибарите очакват да открият, а именно: да имат повишена трайност, да не променят или намаляват качеството на куката, а свързващите елементи да са здрави и максимално незабележими. От нас можете да закупите пълният асортимент от монтажи с първокласно качество на много изгодна цена.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ