Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Аксесоари за монтажи

Настоящата категория на онлайн магазин Рибарчето представя целият ни асортимент от аксесоари за монтажи, наличен до момента. Колекцията ни е достатъчно богата, но ние непрекъснато увеличаваме асортимента си, така че и най-взискателните любители на риболова да намерят в каталога ни нужното им приспособление за монтаж. Продуктите ни ще ви зарадват с най-доброто съотношение между качество и цена.

Предназначение и свойства

Съвременният риболов на шаран не е евтино занимание и за да оборудвате една прилична екипировка, с която успешно да ловите големи шарани, трябва да положите всички усилия. За щастие запалените рибари, шаранджии, не жалят нито физически усилия, нито средствата, похарчени за любимото им занимание.

Освен това много риболовци не купуват готови монтажи, а инсталират цялото шаранджийско оборудване със собствените си ръце. За да направите това, в нашия онлайн магазин можете да изберете риболовни продукти, които са приложими за вашите условия на риболов. Приспособленията ще ви помогнат с лекота да монтирате оборудването си и да пристъпите към риболова.

Шаранджийският монтаж е доста сложно и отговорно занимание, но само при условие, че разполагате с нужните монтажи и аксесоарите за тях, ще можете да си гарантирате добър улов. Основните характеристики на оборудването за шаранджийски риболов са инсталирането на безопасен клипс, който си струва да си купите така или иначе, защото може да предотврати почти всяко заплитане при лов на шарани.

Също така ще бъде полезно да закупите стопери за протеинови топчета, което значително ще опрости целия процес по инсталиране на оборудването, както и вирбели бърза връзка и антиусукващо, гумени мъниста, волфрамови стопери, алайнер G-ROUND и клипсове за олово с метално захващане.

Всевъзможните устройства, които сме подбрали за вас, ще ви помогнат да създадете идеалното оборудване за силни и точни хвърляния. Приспособления за правилно закрепване на захранката, избор на подходящ цвят и дължина на повода, единични детайли и цели шаранджийски комплекти - определено ще бъдете възнаградени с приличен улов и в резултат на това с пълно удовлетворение от риболова.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ