Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Готови монтажи

В тази категория на онлайн магазин Рибарчето ще намерите съвършена гама продукти за монтаж на шаранджийски принадлежности под формата на готови монтажи и цените по никакъв начин няма да ви разочароват. Като се има предвид сериозността на процеса, качеството на всички инсталационни елементи трябва да отговаря на най-високите стандарти.

Само този подход гарантира, че няма да бъдете разочаровани, а за нас това е именно приоритетът. Всички продукти, които предлагаме на нашите клиенти, са направени от водещи производители, които отдавна са си спечелили име сред рибарите по целия свят. Като официален доставчик на продуктите на словашката марка DELPHIN, само ние можем да ви предложим толкова изгодни цени.

Спестете си времето за подготовка на риболовните принадлежности

Готовите монтажи са това, от което се нуждаят както начинаещите риболовци, така и опитните шаранджии. Рибарите не винаги имат време да се подготвят предварително за риболова, а монтирането на оборудването на място около водоема, отнема много време и често е физически неизпълнимо.

Освен това не всеки рибар е в състояние да направи монтажа ефективно. Предлагаме на вашето внимание готови шаранджийски монтажи и приспособления, добре свързани от висококачествени аксесоари, които ще ви спестят много време. С тях ще бъдете винаги готови за риболова, който е всъщност най-приятната част.

Готовите монтажи се смятат за незаменим атрибут на риболова на миролюбиви риби с шаранджийска или фидер въдица. От раздела можете да изберете комплект от три готови за употреба монтажа за олово с вирбел. Опаковката  се състои от три броя по 1m плетено влакно с оловна сърцевина с товароносимост 45lbs и три клипса с вирбел /бърза връзка/ за бърза смяна на монтажа. 

Особено полезен ще ви бъде също вирбелът бърза връзка с халка от серията The End на  DELPHIN за бърз монтаж, предназначен за риболов на шаран с плаващи примамки. Намира своето приложение и в направата на други вързани куки за риболов на шаран. Предлагаме също най-новите серии вързани куки на марката, изработени от висококачествени компоненти в безупречен състав на монтаж за стръв на топчета.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ