• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Готов монтаж Delphin THE END Aramid Leader Vorfach / 1бр

Наличност:
В наличност
Модел:
101001463
Производител:
DELPHIN
Цена
8.00лв.
с ДДС 8.00лв.

Описание

Този шок лидер монтаж е проектиран за най-взискателните условия, които може да са скрити под водата. Aramid Leader е изработен с арамидна сърцевина (материал, използван за бронежилетки) и е с покритие от най-високо качество с товароносимост от изключителните 60 lbs.

Благодарение на използвания материал, монтажът е изключително здрав и устойчив на триене. Това са характеристиките, които гарантират, че той може да се справи с остри черупки или други препятствия под водата по време на риболов. Той е оборудван с бързосменен шарнир от едната страна и с примка от другата за прикрепяне към основното влакно.

Така че единственото, което трябва да направите е да използвате игла, за да вденете водещата скоба, което прави Leader готов за употреба. Благодарение на своя голям диаметър, монтажът е много нежен с рибата по време на улов. Тъмнокафявият дизайн гарантира перфектно сливане на монтажа с подводната среда, като по този начин той остава почти незабележим за рибата.

Готовият шок лидер монтаж ви създава максимално удобство по време на риболова, позволявайки ви да извършите бърза смяна на куката и примамката. Aramid Leader Vorfach от серията THE END на DELPHIN е изработен от изключително здрав и устойчив на абразия материал с армидна сърцевина. Монтажът има бързосменен шарнир от едната страна и примка за прикрепяне към основното влакно от другата.

Какъв повод да изберете за риболов с воблери?

Улавянето на хищни риби с воблери е не само ефективно, но, за разлика от риболова на естествена жива стръв, ви позволява да се занимавате с този вид дейност на открито, без да се разсейвате от примамката.

За съжаление, този метод на риболов има недостатъци, най-същественият от които е високата цена на висококачествена изкуствена стръв, която по очевидни причини може да се превърне в консуматив. И за да не се разстроите от загубата на воблер, всички закрепващи елементи на този тип стръв трябва да са на нужната висота.

Ако въдицата ви не е оборудвана с висококачествени влакно, вирбели и карабини, тогава подводните храсти ще бъдат окичени с многоцветни лъскави воблери, като коледни елхи с играчки. Затова често се използва допълнителна укрепваща връзка между основната линия и стръвта – готов повод.

Опасността воблерът да бъде изяден от зъбат хищник също заплашва изкуствената риба, но този проблем може лесно да се реши, ако изберете повод, който ще бъде твърде здрав за щуки и други подводни обитатели, способни на такава атака. Поводите се изработват от различни метали – стомана, волфрам, титан и флуорокарбон.

Стоманеният повод с армидна сърцевина и защитно покритие е незаменим при лов на големи щуки. Това сладководно зъбато чудовище смила дори дебели плетени влакна със зъбите си, така че когато целенасочено тръгвате за трофейна щука, определено трябва да завършите спининг оборудването със стоманена каишка. Тромавостта и обемистата форма на стоманения повод с активното окачване на голям воблер практически няма отрицателни последици.

Видео

Препоръчани продукти