• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Комплект игли за бойли 4бр MatchPro

Модел:
920583
Наличност:
В наличност
Цена
16.00лв.
с ДДС 16.00лв.

Описание

Комплект 3x игла + бургия.

Всички компоненти са изработени от неръждаема стомана.

Много изгодна оферта за първокласен комплект игли за бойли от серията MatchPro на полската марка MatchPro, ви предлага онлайн магазин Рибарчето. Комплектът съдържа 3 игли с различен връх и 1 брой бургия – пълният набор от инструменти, които ще улеснят и направят по-прецизна работата с протеинови топчета.

Какви са основните изисквания към този вид инструменти?

Едва ли е нужно да поясняваме, че всеки шаранджия изготвя своите поводи, лидкори и монтажи изцяло собственоръчно. Малцина биха поверили на друг поставянето на бойлите, защото всеки има свой маниер на работа, а и не всеки се доверява на чуждата сръчност. В процес на оборудване на такъма се използват различни инструменти, сред които са и иглите за бойли.

Някои инструменти могат да се изработят собственоръчно, но повечето трябва да се закупят. Какви трябва да бъдат инструментите, за да не съжалявате за похарчените пари? Нека обърнем внимание на някои важни детайли.

Преди всичко иглите и бургията трябва да са изработени от неръждаем метал. Почти постоянното им използване влажна среда би могла да повреди бързо инструмента и да го направи неизползваем. Комплектът MatchPro на DELPHIN отговаря на това изискване. Всяко приспособление в комплекта е изработено от висококачествена неръждаема стомана.

Друго основно изискване е към цвета на инструмента. Когато ловите, инструментът неизбежно пада в тревата от време на време (понякога дори не забелязвате момента, в който това се е случило). Ярко оцветеният или лъскав артикул е много по-лесен за намиране в тревата, което значително ще намали времето, необходимо за неговото намиране.

Иглите на словашкия бранд имат метализирани дръжки в тъмен цвят. Въпреки тъмните нюанси, металът проблясва на слънцето и така става по-лесно забележим. Тъй като ръцете не винаги остават сухи по време на риболов, желателно е дизайнът на дръжката на инструмента да ви позволява да го държите сигурно дори с мокри ръце.

Друго, много важно качество, което трябва да притежават иглите за бойли (както и всички останали елементи от оборудването за шаранджийски риболов) е надеждността. Ако вашият инструмент се повреди по време на риболова (и нямате резервен със себе си), по-нататъшното ловене може да бъде невъзможно.

Видео

Препоръчани продукти