• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

PVA мрежа Delphin-7m

Модел:
851030123
Наличност:
Очаква доставка
Цена
18.00лв.
с ДДС 18.00лв.
Описание

Разтварящата се във вода мрежа, произведена от словашката компания Delphin, е конструирана за съхранение на суха стръв, състояща се от захранващи топчета, пелети, царевица или друга форма. Мрежата се поставя върху тръба, като така е лесно да бъде напълнена със смеска за стръв, благодарение на бутало, който е част от комплекта.

Така създадената смес, увита в торба, се монтира заедно със стръв близо до мястото, където ще се лови риба. След известно време мрежата се стопява във водата и сместа със захранката се освобождава около стръвта, което я прави по-привлекателна за шараните.

Внимание: продуктите, изработени от PVA (поливинилов алкохол) се разтварят във вода, така че молим Ви да работите с тази мрежа, докато ръцете Ви са сухи, за да не я повредите или деформирате по някакъв начин.

PVA мрежата може да се окаже най-важният детайл от риболовното оборудване. Мрежите на словашката марка Delphin са висококачествен продукт, който при разтваряне не отделя вредни вещества и не застрашава нито чистотата на водоема, нито живота на водните обитатели. Чудесно средство за доставка на сухи захранки на желаната дълбочина.

Приложение и свойства

PVA риболовната мрежа ще ви осигури удобство и точност по време на риболов. Можете да вземете продукт с малки, средни или големи отвори, в зависимост от големината на сухата захранка, която ще използвате. С мрежата лесно се зареждат големи обеми стръв, след което тя се хвърля на желаната дълбочина.

Желателно е мрежата да присъства във вашия арсенал в няколко разновидности. Това ще ви позволи да се адаптирате към всякакви условия на риболов и предпочитания на рибата. Класическите препоръки за избор са следните:

  • Когато използвате широкоформатна захранваща смес, съдържаща бойли, е подходяща мрежа със среден или голям диаметър на окото. Обикновено тези видове мрежи са толкова обемни, че съдържанието лесно се побира в тях;
  • Ако се използва по-често смес с фини фракции, трябва да се използва PVA мрежа с минимален диаметър на окото. Също така е по-добре да изберете мрежа с малки отвори в случай, че трябва да захранвате точка на значително разстояние от брега;
  • Понякога се изисква сместа от захранки да бъде доставена възможно най-точно, но в същото време в прахообразно състояние. В този случай тя трябва да бъде плътно натъпкана в мрежата. За да постигнете това, е разумно да закупите комплекти, в които има специални инструменти. Те значително улесняват този процес.

PVA мрежата на словашката марка Делфин е разумно бюджетно решение, което се справя с поставената задача не по-лошо от скъпите продукти на други марки. За затваряне на мрежата, закупена от нашия магазин, ще са ви нужни също PVA конец или лента. В каталога ни ще намерите и тези допълнителни материали.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти