• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Лидкор + клипси и вирбел бърза връзка/ 3бр THE END

Наличност:
В наличност
Модел:
830410701
Производител:
DELPHIN
Цена
8.00лв.
с ДДС 8.00лв.

Описание

Комплект от три готови за употреба монтажа за олово с вирбел. Опаковката се състои от три броя по 1m плетено влакно с оловна сърцевина с товароносимост 45lbs и три клипса с вирбел /бърза връзка/ за бърза смяна на монтажа. Използвайте този монтаж, там където се нуждаете от линията да следва напълно дъното.

Кафявият камуфлаж на влакното се маскира много добре във водната средa. Влакното, клипсите и бързата връзка са направени от първокласните компоненти на DELPNIN THE END, и може да се разчита във всички ситуации по време на вашите риболовни пътувания за улов на шаран.

Отлично приспособление за риболов на дъно ви предлагаме под формата на лидкор, снабден с клипси и вирбел - бърза връзка. Предлага се под формата на комплект от три броя с товароносимост 45lbs. Този компонент на оборудването ви позволява бърза смяна на монтажа при лов на шаран и други водни обитатели, които обичайно обитават дъното на водоема.

Лекота на използване при всякакви условия

Благодарение на бързата връзка (вирбел), с която е оборудван монтажът, смяната на тежестите вече няма да ви отнема никакво време. Лесно ще заменяте оловата според нужната ви тежест, което чрез обичайните методи може да се окаже истинско предизвикателство в екстремни риболовни условия и лошо време.

Предлагаме ви първокласен лидкор на достъпна цена. От него, вярваме, ще се възползват всички риболовци, които нямат време и желание да подготвят сами монтажите си преди риболовни мероприятия. Той е съвместим с всички шаранджийски въдици и подходящи като тегло оловни тежести. Не е задължително да бъдат на същия бранд.

Високо качество на материали и изработка

Готовият за употреба монтаж DELPHIN The End е изработен от първокласни материали. Лидкорът е снабден с плетено влакно с оловна сърцевина, която повишава значително неговата сила на натоварване. Дължината на влакното е 1 метър, но това не е най-важната му характеристика.

Повече интерес предизвиква камуфлажната маскировка на влакното. Благодарение на нея то остава напълно невидимо във водна среда, независимо дали ловите във водоем с бистра или силно заблатнена вода. Шараните и дънните риби като цяло са изключително предпазливи, затова е важно да не забележат линията, която подава стръвта.

С високо качество се отличават и материалите, от които са направени клипсите и вирбела. Словашката марка е разработила един отличен лидкор монтаж за шаранджийски риболов, с който преследването на мечтания трофей ще се превърне в приятно прекарано време край водата. Производителят се е погрижил да ви спести всички неудобства, оставяйки изцяло на вас гордостта от богатия улов.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти