• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Готов лидкор повод THE END / 3 бр

Модел:
830410700
Наличност:
Очаква доставка
Цена
7.90лв.
с ДДС 7.90лв.
Описание

Комплект от три готови за употреба  лидкор повода . Повод + вирбел Delphin THE END се състои от три броя повод от 1 м с товароносимост от 45 lbs и три вирбела, размер 4, с черен матов цвят. Поводът се свързва с вирбела чрез примка. Има и примка в края на повода.

Този компонент може да се използва, когато желаете монтажът да следва дъното изцяло или да приготвите любимите си хеликоптерни монтажи, Chod монтажи или подобни. Кафявият камуфлаж на повода се маскира изключително добре във водната среда, ако по дъното има слой от кал. Поводът + вирбел Delphin THE END е изработен от премиум компоненти и можете да разчитате на него във всички ситуации по време на шаранджийските си излети.

Нужен ви е готов за употреба лидкор повод? Препоръчваме да заложите на DELPHIN THE END. Този артикул се предлага в комплект от три броя готови за употреба компоненти, включващи повод и вирбел. Поводът е с дължина 1 метър и с предварително направена примка, нужна за окачване на вирбела. Монтажът е изработен от първокласни материали, гарантиращи дълъг период на експлоатация.

Какво представлява лидкорът?

В шаранджийския риболов лидкорът е сравнително нов материал, създаден да решава различни проблеми. На първо място, в монтажа вашият лидкор има задачата да послужи като анти-усукващо устройство.  Той предотвратява заплитането при хвърляне на шаранския такъм. Лидкорът има и защитна функция.

Когато рибата е възможно най-близо до брега, тя започва да се преобръща, опитвайки се да се отърве от такъма. В този момент вашият лидкор не позволява на влакното или шок лидера да травмират рибата като я порежат или оплетат влакното под хрилете ѝ. Такъв вид монтаж служи също като тежест.Той изтласква такъма възможно най-плътно към дъното. Това означава по-голям шанс рибата да започне да кълве, тъй като такъмът ще стане по-малко видим. 

Устойчивост на абразия или защитна функция на такъмите

Leadcore е много здрав материал, който може да издържи колосални натоварвания. Той ще помогне за предпазването на шаранския монтаж от срязване на дъното при съприкосновение с камъни, раковини, клони и др.

В съвременния шаранджийски риболов се отличават оловните лидкори с различни натоварвания на скъсване от 25lb до 80lb. Най-популярни са 45lb -50lb за общ риболов в повечето случаи и 60lb за много трудни условия на риболов. Комплектът THE END е универсално решение с натоварване до 45lb.

Обобщавайки, можем да кажем, че leadcore е неразделна част от шаранските монтажи. За 95% от целия риболов монтажите  от 45-50lb са подходящи – изберете ги и няма да сбъркате. Нашият лидкор е окомплектован с вирбел размер 4 в черен матов цвят.Поводът е с кафяв камуфлажен цвят, който се маскира много добре във водна среда.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти