• PVA конец Delphin (medium melting) / 20m
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

PVA конец Delphin (medium melting) / 20m

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
851020250
Производител:
DELPHIN
Цена
4.00лв.
с ДДС 4.00лв.

Описание

Водоразтворимият PVA конец от марката Delphin е предназначен за затварянето на PVA мрежи или джобове.

Забележка: PVA продуктите са водоразтворими, така че работата им изисква сухи ръце, за да избегнете деформация или повреда.

Макара с PVA конец е задължителна част от оборудването, когато планирате да използвате водоразтворими мрежи и джобове за доставка на захранката. Перфектният продукт на Делфин е с дължина 20м – количество, което ще покрие нуждите ви за дълъг период от време. Конецът е със средна скорост на разтопяване, така че мрежата ви няма да се разтвори още при първия контакт с водата.

Особености и свойства на PVA продуктите

Всички запалени шаранджии по света знаят какво представлява PVA и каква е ролята му в риболова. Зад абревиатурата стои наименованието поливинил алкохол, който е незаменим компонент при риболова на шаран. За първи път този тип продукти започват да се използват при риболов в морски райони.

Използвайки PVA ленти, рибарите защитиха оборудването си от локално заплитане при хвърляне във водата. Изключителни характеристики на PVA са неговата здравина и твърдост в суха форма и разтворимост при контакт с вода. Най-важно е, че поливинил алкохолът не вреди нито на водоема, нито на неговите обитатели.

През 1980 г. марката Gardner лансира нов продукт, който да се използва основно в индустрията за риболов на шаран. Конецът PVA String започва да се произвежда с помощта на специално оборудване. Машината усуква PVA нишките заедно по специален начин, поради което се получава здрав конец за риболовни такъми.

Специалната структура на конеца позволява бойлите лесно да се нанизват и след това да се свързват към оборудването на въдицата. PVA нишката е не само здрава, но и достатъчно силна. Дори при дълги замятания не се счупва, което ви позволява да комбинирате стръв и захранка по време на риболова.

ПВА продуктите имат множество предимства. Този метод на доставка е по-аеродинамичен и по-удобен от замятането на кука със стръв и торба със захранка поотделно. При риболов в участъци с мътна вода и водорасли, този метод на доставка на захранката е най-удобен и безопасен. Мрежа или джоб, обшит с нашия ПВА конец може да се използва с всякакви захранки – меки и гранулирани.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти