• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

PVA лента Delphin PVA tape / 20m

Модел:
851020050
Наличност:
В наличност
Цена
4.00лв.
с ДДС 4.00лв.

Описание

Водоразтворимата PVA лента от марката Delphin е предназначена за затваряне на PVA мрежи или торбички.

Предупреждение: Продуктите PVA са водоразтворими, така че използвайте сухи ръце, за да манипулирате с тях, за да не причинявате никакви повреди или деформации. "

Особености и предимства на PVA лентите

PVA лента понякога е по-добрият вариант за връзване на мрежи и торби от същия материал. Delphin PVA tape е първокласен продукт с дължина 20m. Лентите се използват по-често в професионалния риболов. Тъй като са с по-голяма дебелина, те не са подходящи за изплитане на стрингери.

Лентата се разтваря за около минута от попадането ѝ във водата. Това е времето, което рибарите изчисляват при хвърляне на захранката. Лента също така често се използва за изтегляне на куката по дъното, така че тя да не се закачва в клони и камъни. За целта лентата се връзва около извивката, след което се прави замятането.

Приложение на PVA продуктите в риболова

ПВА продуктите се използват все по-често в любителския риболов, защото улесняват значително доставката на захранката. С торбичките и мрежите можете да захраните водоеми с всякакво дъно и тип течение, без да се страхувате, че съдържанието ще се заплете във влакното или няма да успеете да хвърлите стръвта на желаната дълбочина.

Външно PVA мрежите и торбите не се различават от обикновените. Съществената разлика е, че първите се разтварят напълно във вода, освобождавайки захранката там, където е необходимо. Продуктите ПВА, използвани в риболова, включват: торбички, мрежи, ленти, конци, чорапи и пяна. Желателно е да се запознаете обстойно със свойствата на материала, преди да започнете да го използвате активно.

Какво представлява материалът?

PVA за риболов - буквално означава PolyVinyl Alcohol (поливинилов алкохол). Когато се разтваря във водата, материалът образува вещества, които не вредят на водоема и неговите обитатели. PVA се произвежда за всякакъв риболов. Най-разпространен е под формата на торбички за зареждане на примамка и конец за стръв и др.

Скоростта на разтваряне на продуктите от поливинил алкохол зависи от температурата на водата, съдържанието на мазнини в захранката и плътността на материала. Ако за риболов се използва PVA мрежа, можете да хвърляте захранката, за привличане на плячката на голямо разстояние, без да се страхувате, че съдържанието ще се разпадне. След като мрежата се разтвори, примамката ще лежи на дъното и няма да изплува, плашейки шарана.

Видео

Препоръчани продукти