• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Термо шлаух THE END / 50 бр

Наличност:
В наличност
Модел:
101000271
Производител:
DELPHIN
Цена
4.60лв.
с ДДС 4.60лв.

Описание

Незаменима част за вашия Ronnie монтаж, както и за много други монтажи е този продукт на THE END. 

Предлагаме ви термо шлаух от серията THE END на словашката марка Delphin в разфасовка от 50 броя. Това е висококачествен детайл, който се явява основен елемент при изготвянето на фидерни и шарански поводи и монтажи. Чудесен избор за подобряване ефективността на куката, като бъде извита навътре към острието. Предлага се в бял цвят.

Свойства и предназначение на термосвиваемия шлаух

Термо шлаухите представляват тръбички от специален материал, които при нагряване се свиват, за да обгърнат плътно повода или куката. С помощта на такъв детайл можете да наклоните куката от връзката към върха, създавайки много агресивен монтаж, който е същевременно здраво и пригледно презентиран.

По-просто казано, термо шлаухът добавя дължина към тялото на куката, като по този начин се премества опорната точка или ос на завъртане по-далеч от точката закачване. Въпросното действие може да се възприема като начин за избутване тежестта на куката по-напред но действителната механика е малко по-сложна.

Това, което е по-важно е, че дължината може да бъде настроена и коригирана, за да предложи невероятно подобрение по отношение на захващанията на куките в сравнение със стандартните (но все пак ефективни) безвъзлови монтажи.

Чрез това малко, но полезно приспособление бихте могли да създадете по-прецизна фиксирана изходна точка, която може да бъде идеално подравнена с точката на куката, като по този начин гарантирате, че крайната платформа работи много по-добре. Макар и маловажен детайл, подравняването на точката куката с изходната точка на връзката дава огромна разлика.

Друго ключово предимство на използването на термо шлаух като начин за удължаване на куката е, че така се намалява критичния „ъгъл на атака“, като в процеса се подобряват началната фаза на убождане и проникването чрез подобряване на точката на подравняване към посоката, в която точката на куката иска да проникне. С други думи, точката може да влезе в устата на шарана „по-права“, което означава, че ще изисква по-малко сила, за да се хване добре и да легне до извивката.

Видео

Препоръчани продукти