Филтър
  • Цена
    лв. - лв.
  • Наличност
    0
    0
    0
    0
    0
    0

Бъз бар

Съвременните род-подове представляват най-удобната стойка за шаранджийски риболов. Конструкцията им е различна, спрямо дизайните на различните производители, но всички те имат една и съща функция, а именно да придържат въдиците и сигнализаторите, включително електронни и механични такива. Род подовете могат да се разделят на конструкции, чиято предна планка – бъз бар има фиксиран размер или може да променя линейните си размери.

Именно на Buzz Bar стойките за шаранджийски въдици е посветена настоящата категория на електронния ни магазин. От нея можете да изберете модел за 2 въдици с дължина 27см или за 3 риболовни пръта с обща дължина 32.5см. И двата модела могат да се фиксират към болшинството налични брегови колчета посредством стандартната резба. Продуктите на марката DELPHIN осигуряват удобство и са едно универсално дълготрайно рибарско съоръжение.

Какво осигурява раздвижената конструкция на бъз-бара?

Раздвижената конструкция на универсалните бъз барове дава възможност въдиците да се разположат под ъгъл една спрямо друга, а не паралелно. При раздвижената конструкция, прътите могат да се разположат ветрилообразно, като само се обърне внимание на начина на закрепване на предната планка. Точките на укрепване могат да бъдат две или една.

Двете точки на закрепване предотвратяват завъртане на стойката около оста си по време на каквито и да е манипулации с прътите. Ако закрепването на предната планка е само в една точка, то трябва да бъде не просто резбовано съединение, а обезателно съединение с фиксация.

Ако е просто резба, съществува риск от несанкционирано завъртане на предната планка по време на подсечка или инсталиране на един от прътите, а съседните сигнализатори веднага ще започнат да работят. Внимание следва да се обърне и на задните държатели за прътите. Едната страна на пръта трябва да приляга плътно в държателя.

Накратко, баровете са изключително полезни допълнения към стойката, които позволяват да се направи компромисен избор между колчета и род подове, осигурявайки възможност за риболов с настройка спрямо целта. Чрез завинтване на Buzz bar-a към стойката, е възможно шест-пръчковата настройка да се трансформира в такава с две колчета, докато продължавате да ловите с три въдици.

Разработените от словашката компания DELPHIN бъз барове за 2 въдици, както и за три пръта, са идеалното съоръжение за далечни риболовни експедиции, благодарение на лесно сглобяемата им конструкция. Тя позволява бърз монтаж, наред с удобно транспортиране. Нужно е само да поставите стойките за въдиците и риболовът може да започне.

Конструкциите са изработени от най-лекия метал – алуминий, чиято повърхност е модифицирана чрез анодиране. Барът, закупен от нас е устойчив на корозия и пригоден за използване при всякакви климатични условия.Баровете ни са идеално съвместими с колчетата Delphin C-STICK.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ