Филтър
 • Цена
  лв. - лв.
 • Наличност
  0
  0
  0
  0
  0
  0

Стойки Rodpod

Оптималният асортимент от шаранджийски стойки Rodpod ви очаква в настоящия раздел на онлайн магазин Рибарчето. Въпросната конструкция за закрепване на рибарските такъми е не по-малко съществена за успешния риболов от въдиците, макарите и сигнализаторите. Заложили сме на първокласните продукти на словашката марка DELPHIN, радващи се на особено доверие сред родните рибари.

Характеристики и свойства

Род подът представлява самостоятелна стойка за няколко въдици, към която са прикрепени също механични или електронни сигнализатори за кълване. Основното му предимство, спрямо единичните стойки, е възможността за монтаж върху всякаква повърхност, включително каменни и бетонни плочи и дървени платформи.

В момента на пазара се предлага огромен брой род-подове, които се различават по дизайн, използвани материали, изработка и експлоатационни характеристики. Цената на тези продукти варира в много широки граници, което още повече затруднява начинаещите риболовци да изберат модел, който може да отговори най-добре на техните нужди и в същото време да струва по-малко от употребяван автомобил.

За да се изберете подходящата стойка, е важно да се обърне внимание на няколко определени нейни характеристики. Структурно родовете могат да бъдат разделени на две големи групи спрямо броя на опорите (краката), с които са снабдени: триопорни и четириопорни. Всяка група има своите предимства и недостатъци. Моделите с четири опори са по правило много по-стабилни от тези с три.

Rodpod стойките са с различно конструктивно изпълнение. Най-простият, и по мнение на специалисти, най-неуспешният тип конструкция, е тази със самостоятелна плъзгаща се централна щанга. Към нея, посредством специални възли са фиксирани опорите за риболовните пръти. Поради закрепването на напречните греди към останалата част от конструкцията само в една точка, този тип род има ниска твърдост.

При евтините продукти прикладите често се въртят произволно в хоризонтална равнина при най-малкото съприкосновение с прътите. В каталога ни ще откриете стойки Rodpod, чийто дизайн представлява самото съвършенство. В него са изключени всички проблеми детайли от миналото. Стойките на DELPHIN са с регулируеми размери и подходящи за риболов на всички видове водоеми.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ