• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Бъз бар Delphin C-BUZZ

Модел:
900033700
Наличност:
В наличност
Цена
30.00лв.
с ДДС 30.00лв.

Описание

Delphin C-BUZZ е така нареченият универсален “бъз бар”, който може да се фиксира към повечето налични брегови колчета чрез обичайна резба. Той е идеално съвместим с нашия модел Delphin C-STICK, благодарение на което ще получите много стабилен и здрав набор, в елегантна комбинация от черен и кафяв цвят. Единствено трябва да поставите стойките за въдиците и сте готови за риболов! 

C-BUZZ е перфектният спътник за бързо пътуване за риболов на водоем или за градски риболов, където можете да се насладите на идеалния размер за транспорт и бързия монтаж. За разграничаването на конектора, има поставена гумена гарнитура, над резбата, която позволява перфектният монтаж към бреговото колче. Изработена е алуминий, чиято повърхност е модифициране чрез анодиране. Благодарение на това, барът е устойчив на всички атмосферни влияния.

Ако ви е нужна универсална стойка бъз бар, Delphin C-BUZZ ще изпълни перфектно своето предназначение. Можете да поръчате укрепващото съоръжение в два варианта – за 2 и за 3 броя въдици. Дължината им е съответно 27 и 32,5см. Стойката е лека и надеждна, изработена от анодиран алуминий, устойчив на всички атмосферни влияния.

Конструктивни особености и приложение

Основното приложение на шаранджийската стойка е да държи стабилно въдиците по време на активен риболов. Тъй като при шаранджийски риболов обикновено се използват няколко въдици, стойките се предлагат с различна вместимост – от 1 до 4 въдици. Стойките Rod Pod Buzz Bar могат да бъдат оборудвани с държачи за ръкохватки и сигнализатори за кълване.

Много производители и марки предлагат шаранджийски стойки, но в основата си всички те са еднакви. При стойките тип Бъз бар предната част на стойката „бар” държи предната част на въдицата. Buzz bar или Buzzer Bar е много удачно наименование, тъй като това е мястото, където риболовците обикновено монтират своите сигнализатори.

Buzz bars се предлагат в множество варианти, които могат да поемат от 1 до 4 аларми. Някои бъз барове дори идват с различни комплекти за закрепване на сигнализаторите. Удобно е да имате както стойка с две аларми, така и модел с три сигнализатора в зависимост от това колко пръчки възнамерявате да използвате.

Материал

Материалът е почти толкова важен, колкото и дизайнът на бъзбара. Този вид помощно оборудване се изработва от различни материали – пластмаса, закалена стомана, алуминий и композитни материали. Моделите, изработени от алуминий, са чудесна алтернатива на изцяло металните съоръжения.

Алуминият позволява да се намали теглото на продукта, така че той да бъде по-удобен за пренасяне и транспортиране. Макар и не толкова устойчиви на натоварване, колкото стоманените бъзбарове, алуминиевите устройства изпълняват добре основните си задачи. При тях комбинацията от ниско тегло и ниска цена е факторът, който най-силно впечатлява купувачите.

C-BUZZ е идеално съвместим с колчетата Delphin C-STICK.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти