• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийска стойка Delphin CRABER Maxi

Модел:
101000564
Наличност:
В наличност
Цена
139.00лв. 111.20лв.
с ДДС 111.20лв.

Спестявате 27.80лв.

на 12 вноски по 10.95 лв.

Описание

Delphin Craber Maxi е род-под стойка с компактни размери. Ще бъдете изненадани от нейната гъвкавост. Нейните размери могат да се регулират в съответствие с любимото ви място за риболов и стойката може да се опише като подходяща за всички типове води. Тя ще свърши перфектна работа както при малки, обрасли с растителност водни басейни, така и при големи, открити езера, защото ще се адаптира към реалните условия.

Благодарение на черния си цвят, тя пасва идеално на заобикалящата я среда. Тя е със здрава и много стабилна конструкция, която се комбинира с ниско тегло. Нейните транспортни размери я правят идеална за носене в рибарската ви чанта. Стойката се доставя заедно с предпазен текстилен калъф. Височината на хоризонталната пръчка може да се регулира чрез винтовете, разположени от двете страни.

Телескопичните крака могат да се регулират в три различни позиции. Цялата стойка е изработена от алуминиеви профили, които са свързани чрез конектори, изработени от здрава ABS пластмаса. Всички тези характеристики подпомагат здравината на род-под стойките CRABER. Вече имаме истински победител!

Технически параметри :

 • Брой пръти: 3
 • Регулиране височината на стойката: 41-85см
 • Регулиране височината на стойката: 80-130 cm
 • Ширина на преден бъзбар: 50см
 • Ширина на заден бъзбар: 60см
 • Материал: алуминий / ABS връзки
 • Транспортни размери: 80x20x6см
 • Тегло: 1420гр

Шаранджийската стойка Delphin CRABER Maxi има здрава и лека алуминиева конструкция, така че да бъде не само надеждна и стабилна при използване, но и максимално удобна за носене. Това ви позволява да я вземате при всяка риболовна експедиция, за да не се лишавате от удобство по време на риболов. Регулируемата височина на краката и наклона гарантират правилно позициониране на въдиците според персоналните ви изисквания.

Стойката – удобство и свобода за риболовеца

Много рибари предпочитат стойката за въдици като удобен начин за риболов на шаран, щука, сом или платика. Преди това за такива цели са използвани намерени на брега клони с форма на чатал, но тези конструкции се оказали нестабилни, без възможност да бъдат фиксирани в твърда земя и почти невъзможно да се фиксира пръчката в тях.

Съвременните стойки за въдици са много по-практични, пригодени специално за различни видове риболов. Род-подът се използва за всякакъв дънен риболов, което прави престоя край водоема по-удобен и приятен.Опитните рибари препоръчват използването на стойки, избрани според вида на въдиците, вместо всякакви самоделни пособия.

Някои ентусиасти, в стремежа си да спестят пари, използват саморъчно направени колчета с гнезда за пръчката и ги забиват в земята. Те са не само ненадеждни, но и с тях е почти невъзможно да се забележи навреме ухапването на рибата. Стойките на Делфин са рентабилна инвестиция, която улеснява риболова и защитава оборудването от загуба.

Особености на Rod Pod конструкциите

Род-подът е най-модерният вид стойка, предлагана под формата на триножник или като конструкция с 4 крака, каквато е CRABER Maxi. Любителите на шаранджийския риболов предпочитат конструкции, които имат стабилен дизайн и са лесни за използване. Предлагат се варианти с различен капацитет – от 3 до 10 броя въдици.

Род подът Delphin CRABER Maxi е предназначен за 3 пръчки, което често е и най-търсеният вариант. Височината може да се регулира в диапазон 80-130 cm, като същевременно телескопичните крака могат да се регулират в три различни позиции. Ще получите стойката заедно с удобен калъф за правилно съхранение и лесно пренасяне.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти