• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийска стойка Delphin RPX 4 Silver

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
870000333
Производител:
DELPHIN
Цена
235.00лв.
с ДДС 235.00лв.
на 12 вноски по 23.13 лв.

Описание

Тези, които не обичат изцяло черния цвят до водата, със сигурност ще харесRPX4 Silver. Неговият перфектен дизайн е резултат от анодиране на алуминиевата структура до постигането на блестяща сребриста повърхност със сив завършек. Усъвършенствано закрепване на краката към тялото на стойката.

Благодарение на масивния свързващ елемент, тази стойка е изключително стабилна и здрава. Но въпреки това, ние успяхме да запазим ниското ѝ тегло, което е изключително важно по време на транспорт. Идеално обработени детайли и части с много прецизен дизайн. Това е щаранджийската стойка Delphin RPX-4 Silver, която предлага неочаквана гъвкавост.

В основния пакет, ще намерите пръти за поставянето на 3 пръчки, но можете да закупите и комплект за 4 пръчки. Дължината на стойката може да се регулира между 84-138 см. Когато се използват допълнителните крака за RPX-4, с обхват на регулиране от 70-140 см, RPX-4 може да се регулира до височина от повече от 130 см (резервните крака не са включени, но с помощта на стандартните крака (40-70 см) е възможно да регулирате височината максимално до 80 см).

Можете да закупите и крака с дължина от 41-70 см. Стойката може да бъде поставена на голям наклон, което е важно при риболов на река или когато е необходимо върховете на пръчките да бъдат поставени на голяма височина. Стойката е оборудвана с водоустойчив транспортен калъф.

Технически параметри:

 • Брой пръчки: 3 (Основен комплект)
 • Регулиране на височината на стойката: 60-140см (50-80см)
 • Регулиране на дължината на стойката: 84-138 cm
 • Използван материал: алуминий
 • Транспортни размери: 90х20х7см
 • Тегло: 2,6 кг

Шаранджийската стойка Delphin RPX 4 Silver притежава безспорни качества на перфектно съоръжение. Това, което я отличава от останалите род подове на марката, е очарователният ѝ сребрист цвят. Металическите сребристи нюанси са постигнати чрез анодизиране на основния метал, използван за изработката – алуминий. Това е специален метод на металообработка, който заслужава специално внимание.

Плюсове на анодирането

Анодирането е много популярен метод за обработка на алуминий. Това е електрохимичен процес, който създава защитен оксиден слой върху алуминия. В този случай не се нанася допълнителен слой върху материала. Той се формира директно върху металната повърхност и е напълно интегриран в материала, благодарение на силната молекулярна връзка. Тоест, тук няма риск от увреждане на защитното покритие с времето.

Анодирането може да се извърши в различни дебелини на слоя - от 5 до 25 µm, в зависимост от специфичното приложение на материала. За употреба в затворени помещения е достатъчна дебелина от 5-10 микрона, докато за продукти, използвани на открито, обикновено се използва дебелина от 15 до 20 µm.

Максимални показатели от 25 µm се изискват за сурови условия, като крайбрежни зони, засегнати от солен морски въздух, какъвто е случаят със сребърния rod pod Delphin RPX 4 Silver, или индустриални среди, където се използват много тежки химикали. Процесът по анодизация на алуминиевата стойка подобрява полезните характеристики на материала по няколко начина:

 • Издръжливост. Тъй като анодизираните алуминиеви продукти имат защитен слой, те са по-устойчиви на износване при нормална работа и употреба;
 • Подобрени визуални характеристики. Процесът създава по-естетична повърхност с атрактивен външен вид;
 • Устойчивост на корозия. Анодизираното покритие повишава устойчивостта на корозия на повърхността, тъй като предотвратява окисляването.

След всички аргументи, които изтъкнахме в полза на анодизирания алуминий, става ясно, че сребристият род под на Делфин е не просто естетически, но и функционално по-добър от останалите шаранджийски стойки, предлагани на пазара. Ще получите стойката заедно с удобна чанта за правилно съхранение и транспортиране.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти