• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin IMPALA Carper / 3 части 360cm/3,00lbs

Модел:
101000285
Наличност:
Очаква доставка
Цена
152.00лв.
с ДДС 152.00лв.
на 12 вноски по 14.96 лв.

12 x 14.79 лв.

Купи на изплащане със стоков кредит от Банка ДСК

• Улеснена процедура за електронно подписване
• Атрактивни условия по кредита
• Параметри изцяло по Ваш избор
• Одобрение до няколко минути изцяло онлайн

Размер на кредита /лв./
Месечна вноска /лв./
Обща дължима сума /лв./
ГПР /%/
Изчисленията са направени при допускането за първа падежна дата след 30 дни и са с насочваща цел. Избери най-подходящата месечна вноска.
Описание

Серията въдици IMPALA Carper е второто поколение на този много популярен модел, който може да се опише като по-висока серия шаранджисйки въдици Пръчката може да се опише като тънка и много бърза с перфектно действие. Въдицата ще ви позволи да се борите с огромна наслада с всяка риба. Всяко хвърляне ще ви кара да давате най-доброто от себе си. Пръчката се предлага в елегантен матово кафяв дизайн с медни елементи, които се съчетават перфектно с природата около вас и изглеждат превъзходно на брега. Матовият кафяв цвят на пръчката стана популярен още с първото поколение.  Дръжката е изработена от кафяв материал FullShrink и е завършена с кафява крайна част с EVA, с елегантна алуминиева капачка с лого в меден цвят.

Въдицата е снабдена с модерен макародържач FUJI, който е ергономичен и приляга перфектно на ръката ви. Пръчката е оборудвана с леки водачи на SeaGuide SiC. Те са перфектни в разпределението на силата по цялата дължина на пръчката и плавно насочват кордата по време на хвърляне или при борба с рибата. Друга иновация, внесена от второто поколение на въдиците IMPALA, е технологията PowerJoin за подръжка и подсилване на пръчката при съединенията. Включва малък метален пръстен, с хубаво медно покритие, в края на всяко съединение, което значително намалява щетите  по пръчката.


Технически параметри:


Модел 360см / 3.00lbs

Брой части: 3

Диаметърът на бланката над дръжката: 11,09 мм

Брой водачи: 6

Транспортна дължина: 125см

Тегло: 348гр

Дръжка: FullShrink с EVA 

Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 63см

Размер на първи водач: # 50

Видео

Препоръчани продукти