• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

THE BITE Протеинови Топчета ТИГРОВ ФЪСТЪК 1кг бързоразтворими

Наличност:
В наличност
Модел:
5018
Производител:
РИБАРЧЕТО
Цена
14.00лв.
с ДДС 14.00лв.

Описание

Бързоразтворими протеинови топчета РИБАРЧЕТО с вкус на ТИГРОВ ФЪСТЪК, опаковка 1 кг.

Протеиновите топчета THE BITE, притежават стимуланти и атрактанти, които ги правят лесно откриваеми и апетитни за вашия трофеен улов. Протеиновите топчета от тази серия работят ефективно, както при кратки излети, така и при по-продължителни. В състава си имат високо съдържание на рибни брашна, крил, Robin Red, млечни протеини, зърнени култури, натурални подправки с лютив привкус. Могат да се обработят допълнително с атрактори или дип.

Рибите намират топчетата от голямо разстояние, задържат се в мястото на хранене и се стимулират да се хранят непрекъснато. Съдържат растителни и животински мазнини, захари, витамини и минерали, стимуланти на апетита, а също и специална комбинация от амино профил. Перфектният баланс на използваните съставки спомага за лесното усвояване на храната без да засища рибата, като я кара да се завръща отново и отново на мястото на захранване. Протеиновите топчета THE BITE ви осигуряват преднина и успех в риболова.

*Внимание: Да се съхраняват на хладно място, защитено от пряка слънчева светлина. Не са за човешка консумация!

Защо е по-удобно и ефективно да използвате готова захранка?

Захранката е от огромно значение в шаранджийския риболов, затова голяма част от шаранджиите отделят значително време за приготвяне на каши и различни протеинови миксове. Ние ви предлагаме по-лесен за използване и супер ефикасен вариант – бързоразтворимите протеинови топчета The Bite с аромат на тигров фъстък.

Тази захранка притежава изключителна привличаща сила сама по себе си, но ако добавите към сместа допълнителен атрактант, ще успеете още по-бързо да привлечете вниманието на шарана. Наличието на специална група храни в състава на топчетата The Bite, осигурява висока хранителна стойност на самия продукт. У дома трудно бихте могли да приготвите микс с толкова пълноценен състав.

В същото време бойлите на Делфин се предлагат в голяма разфасовка – 1кг. Това количество ще покрие нуждите ви за няколко кратки излета или минимум за един по-дълъг риболовен поход.Отличната консистенция на продукта позволяват лесното окачване на топчетата на такъма. Имайте предвид, че това е бързо разтворима храна. Можете да захраните желаната точка, използвайки PVA торбички.

Малък трик – натрошете бойлите!

Стандартните протеинови топчета са голяма сила, но трохите от тази храна, съчетани с няколко лесни трика, могат да бъдат основното оръжие при съблазняването на шарана през студените месеци от годината. Натрошените бойли са една от най-добрите примамки за привличане на вниманието на шарана.

В такава лесно смилаема форма, топчетата отделят атрактанта веднага след попадане във водата, подтиквайки рецепторите на шарана към хранене. Целите бойли са идеалният инструмент за улов на малки риби през летните месеци, но също така чудесни за дълги сесии. Въпреки това, в студена изворна вода, външната обвивка на целите топчета им пречи да разпространяват добре хранителните стимуланти.

Ако искате да ускорите процеса на кълване, тогава няма нищо по-добро от протеиновите трохи. В допълнение към простото добавяне към сместа за стръв или PVA пръчици, има още няколко полезни трика, които винаги можете да използвате.

Видео

Препоръчани продукти