• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

D SNAX WAFT стръв 10x7мм / 20г МИДИ С ПОДПРАВКИ

Модел:
101002212
Наличност:
Очаква доставка
Цена
8.00лв.
с ДДС 8.00лв.
Описание

D SNAX WAFT е цялостна серия от неутрално балансирани уафтърси, на които рибите много трудно ще устоят под водата. Същността на неутрално балансираната стръв се състои в това, че тя се носи леко над дъното, благодарение на което рибата я усвоява много по-лесно. Използват се предимно при фидер риболов, но също толкова добре могат да се използват и при шаранджийски риболов.

Благодарение на сложната си структура, те се задържат добре на шиповете на стръвта, но също така е възможно да се нанижат на примката под куката с по-тънка игла. Използваните есенции гарантират, че вашата стръв ще бъде атрактивна дълго време.

D SNAX WAFT са изработени във формата на ролка с размери 10х7 мм, в атрактивни цветови комбинации и в изпитани вкусове, които определено няма да оставят рибата безучастна.

Уафтърсите са опаковани в опаковки от 20g в практични затварящи се кутии, които ще се поберат перфектно в чанта Ви.

За да запазите привлекателността на стръвта, не я излагайте на пряка слънчева светлина за дълго време и не оставяйте кутиите отворени.

 

Вкусове:

Миди-Подправки / Портокал-Бял

Характерен аромат на миди, подчертан от подправки. Комбиниране на доказани вкусове в нетрадиционна комбинация, която работи в повечето води и може да измами дори по-големи риби.

Видео

Препоръчани продукти