• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

TOP Liquid N-BUTYRIC ACID MatchPro 250ml

Модел:
970452
Наличност:
В наличност
Цена
13.90лв.
с ДДС 13.90лв.

Описание

Течност с най-високо качество, използвана като добавка към захранка, пелети, топчета, дъмбели. Той предоставя още по-силен аромат и привлича рибата по-бързо. Ефективна при 50 ml/kg за смес. Не разтваря пва! Изключително силна течност с аромат на n-бутанова киселина, която ви позволява да улавяте още повече риба при всички условия. Работи през всички сезони за всички видове шаран, най-вече за обикновен шаран.

Лесен и ефективен метод да направите захранката си по-привлекателна за шарана

Предлагаме ви течна добавка, чиято основна съставка е киселината n-butyric (n-бутанова киселина). С такова мощно оръжие, няма значение какъв вид захранки използвате, доколко са свежи и дали ароматът им е атрактивен за целевата риба. TOP Liquid Match Pro работи с всякакви захранки и може да се използва заедно с ПВА продукти, защото не ги разтваря.

Ароматът на стръвта е важен за успешния риболов, а тук става въпрос за използване на примамки с добавена към тях N-маслена киселина. Въпросното вещество е добре познато на рибарите. Самите те ненавиждат изключително неприятната му миризма, но за сметка на това, рибите я обожават. Подготовката на стръвта вече няма да ви отнема излишно време и средства, защото всичко, ароматизирано с тази добавка ще ги привлича като магнит.

N butyric киселината е с изцяло органичен произход. Няма нужда да се притеснявате от замърсяване на водоема и околната среда. Компонентът е също максимално безвреден за водните обитатели, в случай на остатъчни количества от захранката в естествения или изкуствен водоем.

N-маслената киселина е изключителен атрактор за шаран. Това е напълно естествена органична киселина, която има много остър натрапчив аромат. Обикновено се среща в гранясало масло, пармезан и други продукти с висока масленост. Тя е напълно разтворима във вода, което я прави чудесна добавка за използване при ниски температури на водата.

Препоръчителните количества за добавяне към захранка са от 1 капка до 1,5 ml (30 капки) на kg основна смес. Внимание: Не предозирайте, защото твърде силният аромат може да отблъсне рибата. Пазете от деца, домашни любимци и от попадане в очите. Не вдишвайте/поглъщайте продукта - най-добре носете латексови ръкавици при работа с него.

Бъдете предупредени: 1 капка от N-Butyric Acid върху ръцете или дрехите си и няма да се отървете от аромата в продължение на няколко дни. Препоръчително е да се използва в добре проветриви помещения или на открито.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти