• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Пелети MatchPro ПОРТОКАЛ ШОКОЛАД 2mm 700g

Модел:
977950
Наличност:
В наличност
Цена
9.50лв.
с ДДС 9.50лв.

Описание

Последно поколение на високопротеинови пелети от най-високо качество с естествен вкус и аромат на портокал и шоколад. Тези ароматни и изключително сладки пелети са най-добри през летните месеци. Харесвани от лин, платика, шаран, амур и каракуда. Времето на разтваряне зависи от температурата на водата.

Все по-голяма част от рибарите започват да ценят своето време, залагайки на готови захранки, вместо на домашно приготвени бойли. На тях словашката марка Delphin предлага високопротеинови пелети с аромат на портокал и шоколад от серията MatchPro. Гранулите са с диаметър 2мм, идеални за риболов на шаран, амур, лин и платика. Могат да се използват и като качествена храна в развъдници.

Предимства на гранулираната захранка

Пелетите са най-популярният тип фураж, използван в рибните стопанства, но също и удобна за използване захранка по време на риболов. Тази храна не просто е харесвана от водните обитатели, но също така се усвоява много добре от техния организъм. Добавянето на специфични аромати (атрактанти), предпочитани от целевия трофей, увеличава неколкократно шансовете ви за добър улов.

Качеството на гранулираната храна се оценява от страна на биологията и физиологията. Бионаличността в храната се определя от нейната структура и позиция в пространството. Важно е рибата да може да я вземе и погълне без много енергийни разходи.Физиологичната наличност показва, че храната трябва да бъде приемлива на вкус и мирис, да се усвоява добре и да покрива всички нужди на организма на рибата.

Храната под формата на пелети допринася за:

  • Подобряване на качеството на месото, както и на хайвера;
  • Укрепване на имунитета;
  • Намаляване на риска от заболяване на рибите;
  • Подобряване на ефективността на храносмилането.

Когато пелети от ранга на Match Pro се използват за риболов, е редно видът им да се съобрази със сезона и рибата, която ще се лови. През лятото е препоръчително да използвате гранули с високо съдържание на масло. През пролетта и есента най-добре действат гранулите с ниско съдържание на масло и високо ниво на бетаин.

При риболов в студена вода, смес от три части нискомаслени и една част високомаслени пелети работи добре. При мазните гранули, изберете внимателно маслото. За лятото е подходяща смес от масла от ядки, рибено масло, печен сусам, коноп, пипер и соеви масла. Тези съставки могат да се добавят наведнъж, тъй като вкусовете им не се смесват. Резултатът е убийствена смес, която обърква шарана с огромен брой хранителни сигнали.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти