• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

START UP MIX Протеинови Топчета INDIAN SPICE 14/18мм 1кг

Модел:
5014
Наличност:
В наличност
Цена
14.00лв.
с ДДС 14.00лв.

Описание

Микс от протеинови топчета РИБАРЧЕТО с вкус на INDIAN SPICE, опаковка 1 кг. 

Идеята на този пакет е да улесни всички риболовци в началото на техния излет.
Перфектен и лесен начин при захранване със Спомб или когато разпъвате с лодка.

Затова сме добавили 18мм бързоразтворими и 14мм бавноразтворими топчета

По този начин бързоразтворимото топче започва веднага да действа и да привлича рибите, а с 14мм бавноразтворимо топче ще сте сигурни, че в вашето петно ще има храна, която да задържи рибата. Протеиновите топчета от серията Start Up Mix, притежават стимуланти и атрактанти, които ги правят лесно откриваеми и апетитни за вашия трофеен улов. 

Протеиновите топчета от тази серия работят ефективно, както при кратки излети, така и при по-продължителни.  Могат да се обработят допълнително с атрактори или дип. Рибите намират топчетата от голямо разстояние, задържат се в мястото на хранене и се стимулират да се хранят непрекъснато. Съдържат растителни и животински мазнини, захари, витамини и минерали, стимуланти на апетита, а също и специална комбинация от амино профил.

Перфектният баланс на използваните съставки спомага за лесното усвояване на храната без да засища рибата, като я кара да се завръща отново и отново на мястото на захранване. Протеиновите топчета Start Up Mix ви осигуряват преднина и успех в риболова.

*Внимание: Да се съхраняват на хладно място, защитено от пряка слънчева светлина. Не са за човешка консумация!

Видео

Препоръчани продукти