• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

READY PELLET ЯГОДА 2mm MatchPro 700g

Модел:
960602
Наличност:
Очаква доставка
Цена
11.50лв.
с ДДС 11.50лв.
Описание

Сензационни пелети с високо съдържание на протеин и естествен вкус и аромат на ягода. Тези рибни пелети са легендарни, силно предпочитани от шарана в топлите сезони.

Онлайн магазин Рибарчето и словашката марка DELPHIN ви предлагат готови за употреба рибни пелети с големина 2мм. Опаковката съдържа количество от 700гр – напълно достатъчно за да обогатите своите захранки и привлечете рибата с привлекателен за нея аромат. Вкусът на тези гранули от серията MatchPro е ягода. Силен и приятен аромат, който ви гарантира богат улов.

Защо пелетът си остава една от най-добрите захранки?

Повечето риболовци знаят, че пелетите са не само твърдо гориво за отопление, но и вид гранулирания фураж. Риболовните пелети произхождат именно от рибовъдството. Всеки знае, че това е гранулирана храна, която се яде добре от рибата и дава максимален резултат. Всички вещества, необходими за бързия растеж на рибите, могат да бъдат въведени чрез тази храна.

Храненето на риба е удобно, когато се използват гранули и е по-лесно да се контролира консумацията. В рибовъдството има гранули с различен състав и предназначение в зависимост от вида и размера на рибата. Риболовната индустрия бързо се ориентира в търсенето и в момента има такова разнообразие от риболовни пелети, че е невъзможно да се обхване цялата гама от форми, съдържание и вкусове.

От значение за ефективността на този вид захранка са методите на производство. В зависимост от това как и от какво се правят гранулите, те могат да се разделят на: бързоразтворими и дълготрайни, или както ги наричат ​​още мазни и рибни. Има два основни начина за производство на пелети – сухо и мокро пресоване. В първия случай се получават бързоразтварящи се гранули, а във втория те са дългоиграещи.

Благодарение на голямото разнообразие, както бе споменато по-горе, пелетите могат бързо да привлекат рибата към риболовната точка и да я задържат възможно най-дълго. Разбира се, не всички пелети привличат рибите еднакво добре, въпреки приликата си, затова е важно да са подходящи за съответния сезон.

За да постигнете добри резултати с готовите рибни пелети Match Pro, трябва да помните златното правило при храненето на риба: стръвта трябва да се прилага към мястото на риболов стриктно на равни интервали.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти