• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

TOP DUMBELLS WAFTERS ДУО СКАРИДА 5х 6 mm 20g MatchPro

Модел:
979459
Наличност:
В наличност
Цена
9.90лв. 7.92лв.
с ДДС 7.92лв.

Спестявате 1.98лв.


Описание

Дъмбел със силен и естествен вкус на скарида.

Най-новото поколение риболовни примамки, предназначени за ефективен улов на шаран, бял амур, есетра, лин и каракуда. Оптимално меки, силно ароматни и перфектно балансирани правят тези примамки истински убиец във всеки риболов! Размерът от 8 мм ви позволява да избирате по-големи екземпляри риби!

  • Версия: Wafters
  • Размер: 5 мм
  • Вкус и аромат: СКАРИДА

В колекцията ни от готови риболовни захранки, най-силно изпъкват продуктите от серията MatchPro на словашката марка Delphin. TOP DUMBELLS WAFTERS ДУО с вкус на скарида ще привлекат към мястото на ловене най-крупните сладководни представители на подводния свят. Всяка опаковка съдържа 20 грама дъмбели с диаметър 5 х 6мм.

Кое прави дъмбелите толкова ефективни?

Рибите от семейство шаранови от години се срещат с кръгли примамки. С времето тази мъдра риба става все по-подозрителна към стръвта под формата на топчета. За разлика от стандартната варена стръв (бойли), дъмбелите остават все така ефективни, защото не винаги се представят в едни и същи форми, тегло и размери.

На първо място, формата е това, което ги прави опасни за рибата. Поради цилиндричната им форма, те просто не се движат по същия начин във водата, както кръглата примамка. Също така, дъмбелът се различава от стандартната кръгла стръв по своята плътност, поради което за шарана е много по-трудно да разграничи стръвта, когато се храни.

Добавянето на няколко шепи дъмбели в хранителния микс създава подходящите условия за успешен улов, Това е така, тъй като е много по-малко вероятно рибата да се е срещала вече с примамки с формата на дъмбел, хранейки се над захранения участък.

Особености на доставката

Въвеждането на дъмбелите е малко по-различно от това на кръглите примамки, просто защото те имат странна форма и не летят във въздуха толкова лесно. В резултат на това те могат да бъдат катапултирани от близко разстояние, което е идеално, когато се опитвате да примамите хранещата се риба по-близо в плитчините. Причината е, че дъмбелите правят по-малко смущения при удар в сравнение с кръглата стръв.

За да бъде ефективна захранката е важно също какъв аромат и вкус ще използвате. Превъзходните дъмбели с вкус на скарида TOP DUMBELLS WAFTERS притежават силен аромат, който плячката ви ще усеща отдалеч. Освен шарани, с тях можете да ловите също бял амур, есетра, каракуда и лин.

Видео

Препоръчани продукти