• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

TOP Liquid РИБА ТОН MatchPro 250ml

Модел:
970406
Наличност:
В наличност
Цена
13.90лв.
с ДДС 13.90лв.

Описание

Течност със силен аромат на риба тон.

Рибите го обожават! Полезен, когато е необходим силен аромат. В комбинация със сладък аромат, става убийствен атрактант във всеки рибарник.

Течностите от серията TOP Liquid MatchPro са първокласна разработка, предназначена да повиши привлекателността на вашите захранки. Предлагаме ви течност от 250мл с аромат на риба тон, подходяща както за риболов, така и за рибарници, нуждаещи се от средство, което да повиши вкусовите качества на използваните фуражи.

Класификация на ароматизаторите според миризмата

Освен по вид на консистенцията (сухи и течни), риболовните атрактанти се класифицират и според вида на аромата. На пазара днес можем да открием най-различни варианти: ягодово-плодови, с аромат на мляко или сметана, с мирис на месо или на риба, както и ухаещи на различни подправки.

За правилно приложение и постигане на желания резултат, когато използвате ароматизирана стръв, трябва да знаете, че нейните свойства се влияят не само от времето на деня или годината, температурата на водата или географското местоположение, но и от това каква миризма има дъното на водоема.

Ако дъното няма ярка и изразена миризма, то в този случай можете да използвате ароматизатор, който в основата си има аромат на подправки. Нека отбележим, че почти универсалните аромати имат аромат на горски плодове. Те се считат за универсални, защото могат да се използват в почти всеки водоем или река и с тях можете да уловите всяка риба, обитаваща тези води.

От какво зависи успехът?

Както всички допълнителни вещества, ароматизаторите също имат правила за употреба и дозировка. Когато купувате такъв продукт, често можете да видите надписи, че този или онзи аромат е предназначен за определена риба - не го приемайте буквално. Миризмата като такава не може да бъде само за една или друга риба, тя е повече или по-малко ефективна при едни или други климатични условия и в различните водоеми.

Важно е да се знае, че ефективността на аромата зависи също от неговата дозировка, както и от метода и мястото на захранване. Погрешно е да се мисли, че с помощта на аромата, уловът е гарантиран. В крайна сметка ароматът е само една от съставките на стръвта, а ако стръвта не е приготвена правилно, нито един аромат няма да помогне.

Видео

Препоръчани продукти