• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шарански телескоп THUNDER TELEROD - 390cm/до140g

Модел:
150850390
Наличност:
В наличност
Цена
100.00лв. 80.00лв.
с ДДС 80.00лв.

Спестявате 20.00лв.


Описание

THUNDER TELEROD е изградена изцяло от карбон. Първият водач е разположен на втората телескопична част на пръчката, което значително намаля абразията на влакното по време на хвърляне. Удължената дръжка може да бъде сравнена с шаранските boilie пръчки, които осигуряват комфортно и далечно хвърляне. Въдицата също така изпъква и с яркия си винен цвят по цялата повърхност. В случай, че търсите висококласна телескопична пръчка за риболов на шарани, THUNDER TELEROD е несъмнено една от най-добрите опции на Европейския пазар.

Технически параметри:

  • Дължина – 390 см
  • Акция – 140 гр
  • Тегло – 440 гр
  • Размер при пренасяне – 124 см
  • Брой части – 6

Ако си търсите висококачествен шарански телескоп, THUNDER TELEROD - 390см на словашката марка DELPHIN е възможно най-доброто ни предложение. Тази въдица изпъква с качествените си материали и солидна изработка, което я прави конкурентоспособна на модели от по-високия ценови клас. Ние ви предлагаме една разумна цена за прът, който ще ви служи дълго и вярно.

Въдица, изработена от 24Т карбон

Телескопът THUNDER TELEROD е изработен изцяло от 24Т карбон, оцветен в стилен тъмночервен цвят с луксозно излъчване. Карбонът е широко използван материал за производство на съвременните въдици. Това се дължи на неговите уникални характеристики, на които ще обърнем специално внимание.

Въглеродните влакна позволяват да се постигне висока якост на пръта, чувствителност и твърдост, при много ниско тегло. Факт е, че въглеродът е материал, чиито механични свойства зависят от посоката на влакната. Чрез комбинирането им в различни посоки е възможно да се постигне оптимално представяне на различни продукти, било то въдици или друг продукт.

Тоест, характеристиките на бланката зависят пряко от оплита, който разработчиците на пръчката са избрали. Carbon ви позволява да постигнете почти всяка форма на продукта. С този материал инженерите имат много повече възможности и свобода да създадат перфектната пръчка, било за шаранджийски или за друг вид риболов.

Дизайн, намаляващ амортизацията на влакното

Шаранджийският телескоп Thunder Telerod DELPHIN е снабден с 5 супер надеждни водача, укрепени чрез метални пръстени. Усилен ринг поддържа върховия водач, докато този, който е най-близо до макарата, е монтиран на втората секция. Този аспект на дизайна позволява да се намали амортизацията на влакното и същевременно да се увеличи дистанцията на замятане.

С акцията си до 140гр. въдицата покрива множество изисквания, касаещи различни условия на риболов, въпреки че е по начало създадена за лов на шаран. Тя ви позволява да ловите на близки и далечни разстояния в реки и в затворени водоеми, както и да я използване при шаранджийски риболов на повърхността. Дължината на дръжката от EVA пяна от 74см осигурява далечен и точен кастинг.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти