• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Гащеризон Delphin HRON

Наличност:
В наличност
Модел:
101000579
Производител:
DELPHIN
Цена
116.00лв.
с ДДС 116.00лв.
на 12 вноски по 11.42 лв.

Описание

Предпазният гащеризон с ботуши HRON е изключително надежден модел, проектиран от Delphin. Той с изключително качество и е изработен от висококачествени материали. Ние обърнахме изключително внимание на всеки детайл, за да го направим перфектен. Модерният материал гарантира цялостна водоустойчивост. Това прави гащеризона изключително удобен за носене, в допълнение с ниското му тегло.

В допълнение, от вътрешната страна на панталоните е защита мрежа която понижава прекия контакт на кожата с водоустойчивия материал и значително понижава потенето. Изключителен бонус в тази ценова категория е неопреново подсилване в зоната на колената, което ви позволява да клякате удобно. Освен стандартните регулируеми презрамки, този модел е и със свалящ се колан, което позволява още по-добре фиксиране към тялото на рибаря.

Гумените ботуши са оборудвани с устойчива и стабилна подметка, която ще ви даде упора дори и в тежки условия. Разбира се, в зоната на петата има издатини, които ви позволяват да свалите ботушите лесно.

  • Материал: таслон/ПВЦ

Вижте още:

Препоръчани продукти