• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Кутия за очила Delphin SG CASE

Модел:
920121600
Наличност:
Очаква доставка
Цена
6.00лв.
с ДДС 6.00лв.
Описание

Този твърд калъф ще предпази перфектно вашите слънчевите очила. Благодарение на универсалния си размер е подходящ за повечето от слънчевите очила. Калъфът има и пластмасова кука, която може да се използва за прикрепване към чанта. 

Технически параметри:

  • Размер: 17x8x5,5cm
  • Тегло: 64g

Всеки рибар има нужда от възможност за правилно съхранение на очилата. В това отношение, специалната кутия за очила Delphin SG CASE ще изпълни перфектно своето предназначение и дори ще надхвърли най-смелите ви очаквания. В калъфа можете да съхранявате както очилата срещу слънце, така и тези за корекция на зрението, каквито са нужни на много рибари за прецизно изготвяне на монтажите.

Обемно вътрешно пространство, осигуряващо висока степен на защита

Меките калъфи могат да предпазят очилата ви единствено от прах и леко надраскване на стъклата. Те не биха могли да предпазят лещите и рамката от счупване, в случай на силен удар и голямо натоварване. По време на риболов могат да се случат всякакви инциденти, затова е изключително важно да защитите важните вещи от нараняване.

Кутията е с твърда структура и обемно тяло. Макар и малко по-груба, отколкото би се искало на някои риболовци, обемната конструкция осигурява най-висока степен на защита. Размерът позволява съхранение на по-големи очила, които не се побират в стандартните калъфи. Мекият текстуриран интериор ще предпази очилата ви от всякакви поражения, дори ако носите калъфа в раница, пълна с твърди и груби рибарски принадлежности.

Марков калъф, който феновете на DELPHIN ще харесат

SG CASE е марков продукт на словашката марка DELPHIN, който ще се хареса от риболовците, почитатели на нейните продукти. Макар да можете да си купите подобно приспособление от всеки магазин за евтини китайски стоки, ние препоръчваме да заложите на брандирания продукт. Тук не става въпрос единствено за стил, но и за качество.

Кутията за очила е изработена от висококачествен полимерен материал, който е едновременно здрав и изключително лек. Всеки детайл на дизайна има за цел да повиши защитата на съхраняваните вещи, като същевременно направи използването максимално лесно и удобно. Закопчаването е с цип, който се движи с нужната лекота. Добавена е и кука тип карабинер, чрез която калъфът може да се закачва към чанта, колан или яке.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти