• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin PARTISAN Carp 360cm/3.50lbs/3 части

Модел:
101001405
Наличност:
Очаква доставка
Цена
100.00лв.
с ДДС 100.00лв.
на 12 вноски по 9.84 лв.
Описание

PARTISAN е врата към категорията сплит шаранджийски въдици, безпогрешни от пръв поглед поради специфичния си дизайн. Бланката е проектирана в матово военно зелено и черно, допълнени от фини червени елементи. Придобива много прилична, но изключителна визуалност, определено ще ви хареса дори и да не сте партизанин. Тази въдица е доказателство, че с ефективно производство и неконвенционално мислене е възможно да се произведе надеждна въдица на много разумна цена, която ви дава качествено риболовно изживяване!

Бланката е изработена от идеално съотношение на композитните й материали, благодарение на което успяхме да изградим пропорционално балансирана въдица, който ще ви хареса. Във всеки случай няма да се страхува от още по-взискателни предизвикателства като преодоляване на голям шаран или замятане на по-дълги разстояния. Благодарение на параболичното действие, вие също ще се насладите на хващането на всяка една риба с въдицата. PARTISAN има плътни водачи с SIC пълнеж, водещи перфектно влакното. Тази въдица ще ви зарадва с водачи с диаметър 50 мм, които не са нещо срещано в тази ценова категория.

Дръжката е изцяло покрита със свиващ се материал със текстура, която ефективно допълва визуалния ефект на пръчката. За по-удобно захващане на въдицата по време на замятане, има конично разширена част от зелен цвят в края на дръжката за по-удобно и сигурно захващане по време на замятане.

Ако търсите качествена въдица на разумна цена и в допълнение с уникален дизайн, определено можете да разчитате на PARTISAN.

 

 

Модел: 360 см / 3,50 lbs

Брой части: 3

Диаметър на заготовката над дръжката: 14 мм

Брой насочващи очи: 6

Транспортна дължина: 126 см

Тегло: 360гр

Дръжка: гумирана с EVA накрайник

Дължина на дръжката (от долната част на пръта до центъра на седлото): 65 см

Размер на окото: # 50

Видео

Препоръчани продукти