• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin TORKS CORK / 2 части 360cm/3,00lbs

Наличност:
В наличност
Модел:
121215360
Цена
154.00лв.
с ДДС 154.00лв.
на 12 вноски по 15.16 лв.

Описание

Delphin TORKS CORK  е въдица с която ще изпитате удоволствие при далечни замятания и борба с рибата, както и нейното параболично действие. Матово сивата 24Т бланка , с метален оттенък, е  необичайна, но същевременно страхотна. Въдицата е оборудвана със SIC водачи с два крака със SiC вложки. Версията от 300 см е с 400 мм водещ SIC водач, а моделите от 360 см, са с голям 50 мм водач.

TORKS е оборудвана с висококачествено FUJI легло за макара, което се съчетава добре с цялата пръчка. Дръжката е изработена от комбинация между естествен корк и ГУМИРАН КОРК. Този материал се използва за частите, които са под най-високо напрежение и които се използват най-често. Със сигурност, TORKS ще бъде идеален другар за модерните рибари, които предпочитат цветове, различни от традиционното черно.

Технически параметри:

 • Модел 360см / 3lbs
 • Брой части: 2
 • Транспортна дължина: 186см
 • Брой водачи: 6
 • Тегло: 439гр
 • Дръжка: гумен корк корк
 • Макародържач: FUJI
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжка до средата на макародържача): 60см

Delphin Torks Cork е лек 24T карбонов прът, оборудван с последно поколение SIC водачи и вложки. Много тънката бланка, изработена от устойчив на надраскване и оптимално балансиран карбон, предлага невероятна маневреност и запаси от мощност по време на борбата с рибата. Корковата дръжка осигурява отличен захват дори когато ръцете ви са мокри. Въдицата се предлага в текстилен калъф, с транспортна дължина само 186 см и тегло 439 г.

Предимства на корковата дръжка

Ако си търсите нова въдица, една от функциите, на които трябва да обърнете внимание е стабилността на захвата. Дръжките на качествените въдици обикновено се предлагат в две форми - корк и EVA пяна.Има и трети вариант, който е гума, но той се среща предимно при бюджетните въдици.

Изборът на подходящия материал за стабилен захват на вашия прът обикновено се свежда до личните предпочитания и метеорологичните условия. Коркът продължава да се използва от много производители на риболовно оборудване, защото корковите дръжки се считат за по-добри от много риболовци.

Корковата дръжка предлага сигурен захват, отвежда влагата и се адаптира към ръцете ви с течение на времето. EVA дръжките абсорбират влагата и потта и не са толкова удобни. Те обаче са по-издръжливи и по-евтини в сравнение с корка. Дръжката на Delphin TORKS CORK е направена от микс от естествен и гумиран корк.

Корковите ръкохватки са най-естествените и обикновено се приемат за осигуряващи най-добрия тип захват. Коркът има доста привлекателни свойства. Той е непропусклив (което означава, че не позволява на водата да преминава през него), плаващ, еластичен и дори огнеупорен. И ако сте екологично съзнателни, производството на коркови дръжки също се счита за устойчива практика.

Коркът не задържа влагата, което означава, че ще отвежда добре потта и няма да задържа вода, ако се намокри, вали дъжд или ако падне в реката. Възможно е да абсорбира малко пот, но не колкото пяната. Тъй като материалът не задържа влага, има по-малък шанс да получите мазоли, поради хлъзгане на ръцете. Това е особено полезно при дълги хвърляния в топло време. А през зимата няма да се притеснявате от замръзване на корковата дръжка.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти